Osem podjetnih iz 3. sezone Štartaj Slovenija!

3. 10. 2018
Deli

Pred nami je že tretja sezona Sparovega projekta ŠTARTAJ SLOVENIJA. Da nekoliko zadostimo vaši radovednosti, predstavljamo podjetnike, katerih zgodbe bomo bolj podrobno delili z vami tako na naši spletni strani kot v naših tiskanih edicijah, še skozi tokratno foto-zgodbo.

1 / 18
Štartaj Slovenija Press
Štartaj Slovenija Press

Medtem so vam izdelki nove podjetniške osmerice že na voljo na posebnih policah ŠTARTAJ SLOVENIJA v vseh megamarketih INTERSPAR, mi pa skupaj z vami nestrpno čakamo, da nam tretjo generacijo mladih slovenskih podjetnikov predstavijo še v priljubljeni televizijski oddaji Štartaj, Slovenija! na Pop Tv.

Osmerica podjetnih

Tudi letos je paleta novih izdelkov izjemno široka. Od pripravljene zmesi za palačinke, Palačinke takoj!, žitnega obroka MUL’C in Moje presne Granole do popolne novosti na trgu, Marmele, mlečnega namaza z dodatkom sadja ali oreškov. Slastno osvežitev si zagotovite s sladolednimi palčkami La Popsi. Za mladosten videz kože, čvrste nohte in sijoče lase poskrbite s Kolagen shotom, za čiste in negovane lase pa s šamponi in balzamom 4kidsandus. Z naravnim večnamenskim pršilom za čiščenje in negovanje domačih ljubljenčkov, Yanika, pa bo vaš dom varen pred umazanimi tačkami.

Pot izdelkov na police in zgodbe podjetnikov, boste lahko tudi letos spoznali v oddajah Štartaj, Slovenija!, na POP TV. Od oktobra dalje, vsako nedeljo zvečer, bo podjetniški mentor Matija Goljar predstavil zgodbe podjetnikov, Aleš Novak pa bo oddaji vdahnil dobro mero humorja.

 

Vabljeni k spremljanju!

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu