Pomagajte Božičku pri izbiri daril

Pomagajte Božičku pri izbiri daril (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Lea
14. 12. 2017

Zdaj, ko smo spoznali vse ekipe, ki s svojimi izdelki sodelujejo v oddaji Štartaj, Slovenija, jih čaka nov izziv, saj se morajo iz vloge ustvarjalcev preleviti v prodajalce. Ena najtežjih oblik prodaje je direktna prodaja ena na ena. Preverite, kako jim je šlo v oddaji Štartaj, Slovenija na Pop TV!

Izdelke Štartaj Slovenija lahko kupite v megamarketih Interspar, sicer pa so priljubljeni izdelki primerni tudi za edinstveno darilo, saj boste z njim podprli slovensko podjetniško energijo. Vsak izdelek Štartaj Slovenija v sebi nosi zgodbo o vztrajnosti in uresničitvi sanj. Samo na eni polici v vseh megamarketih Interspar lahko najdete kar osem unikatnih izdelkov domačih podjetnikov in s tem nešteto kombinacij za darila. Z nakupom podprite svojega favorite za naziv HIT produkt 2017 vse do 17. decembra. Svojim najbližjim podarite nekaj, kar ima zgodbo in je zato veliko več kot samo darilo.

Odori

Nina Slapšak je kemičarka, ki je izdelala naravni pralni prašek za popolno oprano perilo. "Odgovornemu prijatelju, ki prisega na izdelke, prijazne do narave, s praškom Odori dodajate še zadnji košček v mozaik."

Pomagajte Božičku pri izbiri daril

Pokica

Maja in Špela Lukas, Uroš Požgan in Alen Velcer so dolgo iskali pravo koruzo, da so lahko naredili popolno kokico. "Filmoljubom boste s Pokico podarili povsem novo doživetje ob gledanju božičnih filmov."

Pomagajte Božičku pri izbiri daril

JuncBeefJerky

Blaž in Andraž Lečnik ter Klemen in Boštjan Gorenšek so prvi pri nas naredili pravi indijanski prigrizek iz sušene govedine. "Za prijatelja športnika, ki vedno razglablja, kaj vse mora pojesti, bo Junc Beef Jerky idealno darilo."

Pomagajte Božičku pri izbiri daril

IconicSpecialityCoffee

Valentina Radič in Gregor Gazvoda sta ljubitelja kave, ki sta jo ponesla na novo raven. Sodelavca, ki brez kave ne more v nov dan, presenetite z edinstveno budnico – kavo Iconic Specialty coffee.

Pomagajte Božičku pri izbiri daril

Good4dogs

Branko Merhar in Radojka Merhar sta želela svojemu kužku ponuditi najboljšo hrano, zato sta jo ustvarila. "Sosedu, ki ima neizmerno rad svojega psa, podarite Good4Dogs, da bo njegov najboljši prijatelj najsrečnejši kuža v ulici."

Pomagajte Božičku pri izbiri daril

Viny&Greta

Gregor Bulc, Andrej Kunej in Andrej Remškar ponujajo prelive, s katerimi postane vsaka jed še zanimivejša. "Najboljšemu možu olajšajte pripravo romantične večerje – s slastnimi sadnimi prelivi na osnovi kisa Viny&Greta."

Pomagajte Božičku pri izbiri daril

Noela

Milena, Aljaž in Leon Fras so izdelali izredno koncentrirano kremo iz polžje sline za mladosten videz. "Najboljšo prijateljico presenetite s skrivnostjo večno mladega videza – s kremo Noela."

Pomagajte Božičku pri izbiri daril

Medenka

Damjan Veber, Aljaž Tršar in Miha Jedlovčnik so ustvarili zdravo sladkarijo. "Odgovorni mladi starši se bodo zagotovo razveselili, ko boste za praznike njihovim otrokom za sladico ponudili naravno sladkarijo iz medu in sadja, Medenko."

Pomagajte Božičku pri izbiri daril

Foto: arhiv Štartaj Slovenija