Štartaj, Slovenija: Ti izdelki nosijo v sebi zgodbo

Štartaj, Slovenija: Ti izdelki nosijo v sebi zgodbo (foto: Štartaj Slovenija) Štartaj Slovenija
Vir: Lady
14. 12. 2017

Le še ena oddaja nas loči od 11. oddaje Štartaj Slovenija, v kateri bo izbran hit produkt 2017. Zdaj, ko smo spoznali vse ekipe in njihove izdelke, te čaka novo poglavje – iz vloge ustvarjalcev se morajo preleviti v prodajalce. Ena najtežjih oblik prodaje je direktna prodaja ena na ena. Preverite, kako jim je šlo v oddaji Štartaj, Slovenija na Pop TV!

Izdelke Štartaj Slovenija lahko kupite v megamarketih Interspar, sicer pa so priljubljeni izdelki primerni tudi za edinstveno darilo, saj boste z njim tudi podprli slovensko podjetniško energijo. Vsak izdelek Štartaj Slovenija v sebi nosi zgodbo o vztrajnosti in uresničitvi sanj. Samo na eni polici v vseh megamarketih Interspar lahko najdete kar osem unikatnih izdelkov domačih podjetnikov in s tem nešteto kombinacij za darila. Z nakupom podprite svojega favorita za naziv HIT produkt 2017 vse do 17. decembra. Svojim najbližjim podarite nekaj, kar ima zgodbo in je zato veliko več kot samo darilo.

Viny&Greta

Gregor Bulc, Andrej Kunej in Andrej Remškar ponujajo prelive, s katerimi postane vsaka jed še zanimivejša. "Najboljšemu možu olajšajte pripravo romantične večerje – s slastnimi sadnimi prelivi na osnovi kisa Viny&Greta."

Ti izdelki nosijo v sebi zgodbo

Noela

Milena, Aljaž in Leon Fras so izdelali izredno koncentrirano kremo iz polžje sline za mladosten videz. "Najboljšo prijateljico presenetite s skrivnostjo večno mladega videza – s kremo Noela."

Ti izdelki nosijo v sebi zgodbo

IconicSpecialityCoffee

Valentina Radič in Gregor Gazvoda sta ljubitelja kave, ki sta jo ponesla na novo raven. Sodelavca, ki brez kave ne more v nov dan, presenetite z edinstveno budnico – kavo Iconic Specialty coffee.

Ti izdelki nosijo v sebi zgodbo

Pokica

Maja in Špela Lukas, Uroš Požgan in Alen Velcer so dolgo iskali pravo koruzo, da so lahko naredili popolno kokico. "Filmoljubom boste s Pokico podarili povsem novo doživetje ob gledanju božičnih filmov."

Ti izdelki nosijo v sebi zgodbo

Medenka

Damjan Veber, Aljaž Tršar in Miha Jedlovčnik so ustvarili zdravo sladkarijo. "Odgovorni mladi starši se bodo zagotovo razveselili, ko boste za praznike njihovim otrokom za sladico ponudili naravno sladkarijo iz medu in sadja, Medenko."

Ti izdelki nosijo v sebi zgodbo

Good4dogs

Branko Merhar in Radojka Merhar sta želela svojemu kužku ponuditi najboljšo hrano, in sta jo tudi ustvarila. »Sosedu, ki ima neizmerno rad svojega psa, podarite Good4Dogs, da bo njegov najboljši prijatelj najsrečnejši kuža v ulici."

Ti izdelki nosijo v sebi zgodbo

JuncBeefJerky

Blaž in Andraž Lečnik ter Klemen in Boštjan Gorenšek so prvi pri nas naredili pravi indijanski prigrizek iz sušene govedine. "Za prijatelja športnika, ki vedno razglablja, kaj vse mora pojesti, bo Junc Beef Jerky idealno darilo."

Ti izdelki nosijo v sebi zgodbo

Odori

Nina Slapšak je kemičarka, ki je izdelala naravni pralni prašek za popolno oprano perilo. "Odgovornemu prijatelju, ki prisega na izdelke, prijazne do narave, s praškom Odori dodajate še zadnji košček v mozaik."

Ti izdelki nosijo v sebi zgodbo

Besedilo: Eva Jandl //Foto: promocijsko gradivo

Priporočamo