Story Nagrade: Story DIGITAL ZVEZDA

Špela Grošelj

“Zavedam se, da so socialna omrežja pomemben del mojega posla!”

Špela Grošelj (foto: Planet TV)
Planet TV

Čeprav ostaja zvesta glasbenim vodam, je Špela Grošelj s svojim profilom na Instagramu prepričala več kot 50 tisoč sledilcev. Tudi ona se kot javna oseba zaveda, da imajo družabna omrežja svojevrsten vpliv. “Na socialna omrežja gledam kot na medij, prek katerega lahko komuniciram, kar želim, promoviram svoje delo, pri tem pa me nihče ne omejuje oz. je vsebina popolnoma v mojih rokah. Tako se zavedam, da so socialna omrežja še kako pomemben del mojega posla in jim (predvsem Instagramu) posvetim določen del svojega prostega časa.

Po drugi strani pa nam socialna omrežja lahko zelo hitro vzamejo (pre)veliko časa. Zato sem si tudi tu postavila mejo in se ne obremenjujem, če nisem aktivna ravno vsak dan, čeprav bi bilo zaradi ER-ja to zelo dobrodošlo. (smeh) Ne želim biti namreč 'odvisna' od socialnih omrežij, zato tudi v družbi in doma pogosto dam telefon na stran in stvar doživljam v danem trenutku časa.

Nekaj časa sem si določila število objav na teden, potem pa sem videla, da je spontanost ključna. Včasih si lahko vse splaniraš, pa vseeno objava ne bo tako 'uspešna', kot je kakšna, ki si jo objavil povsem nepričakovano in spontano,” še pove Špela.

Glasujte za svoje favorite!