Story Nagrade: Story MODNA ZGODBA

Pokrovitelj kategorije

Medex

Domen Valič

“V zasebnem življenju želim biti kar se da iskren!”

Domen Valič

Televizijski voditelj in igralec Domen Valič se veliko bolje znajde pred kamero kot pred fotografskim objektivom. Kljub temu je v modni zgodbi navdušil naše bralke.

“Najtežje mi je stati pred fotoaparatom, tam sem najmanj domač. Počutim se 'nerodnega' in sram me je - verjetno zato, ker sem vajen ustvarjati z govorjeno besedo. Lažje mi je, če se gibam, če plešem, poziranje pa mi povzroča velike težave,” je priznal. Mu bo pa zagotovo izkušnja ostala v lepem spominu, saj je plod tega postalo čudovito prijateljstvo s fotografinjo Uršo Premik.

“Tam sva se z Uršo spoznala in za tako izjemno prijateljstvo sem moram zahvaliti prav reviji Stoy. Takoj sva se ujela in najin polet v izjemno lep, iskren in ustvarjalen odnos se je začel. Še zdaj traja in Urša bo vedno v mojem življenju, pa če se preseli na Antarktiko. Kar se ne bo, hvala bogu, ker bi jo preveč zeblo. Ona mi je prva dala to možnost bivanja pred objektivom in me veliko naučila že pri prvem fotografiranju. Vsa druga fotografiranja so nastala zelo spontano, a Urša pravi, da mi gre na boljše, in če ona tako reče, sem ponosen sam nase.”

Vedno pozitivni Domen se je naučil ločiti igralsko vlogo od zasebnega življenja in o tem razmišlja takole: “V zasebnem življenju želim biti kar se da iskren. S svojimi najbližjimi in drugimi hočem imeti pristen in sproščen odnos, ali ni to najbolj zdrav cilj? To pa lahko dosežem samo tako, da sem iskren sam s sabo. Ne pravim, da mi to uspeva vsak dan in v vsaki interakciji, kje pa. Velikokrat sem jezen nase, ker grem proti sebi zaradi manj konfliktnih izidov. Ampak v glavnem verjamem, da igranje vlog spada samo na oder in pred kamero. Dobro, pa tudi v spalnico.”

Glasujte za svoje favorite!