Story Nagrade: Story MODNA ZGODBA

Pokrovitelj kategorije

Medex

Manja Plešnar

“Moda je že od nekdaj del mene!”

Manja Plešnar

Televizijska voditeljica in modna poznavalka Manja Plešnar se je ob prihodu sinov Filipa in Viktorja posvetila materinski vlogi in življenju v Beogradu. V zadnjem trimesečja nosečnosti pa so nastale čudovite modne fotografije, ki jo bodo večno spominjale na svojevrstno čudovito obdobje.

“Spomnim se, da sem se takrat počutila najlepše v svoji koži v življenju. Bila sem v sedmem mesecu in imela sem že precej velik trebušček. Na snemanju sem se odlično počutila in zelo hitro smo naredili ljubke fotografije. Prekipevala sem od pozitivne energije, bila srečna, vesela in nasmejana. Mislim, da se to vidi tudi na fotografijah,” pove Manja.

“Celotna nosečnost je bila prelepa, kljub občasnim bolečinam, ki sem jih imela v hrbtenici. Te fotografije in fotografiranje nosečnic je zelo lepa zadeva in vsem bodočim mamicam predlagam, naj tega ne zamudijo. Sama sem izpustila nekatere pomembne stvari v življenju in mi je zdaj žal.”

Manja s sinčkoma danes zelo uživa in materinstvo je izpopolnilo njeno življenje, kljub vsemu pa se že pripravlja na nove modne izzive.

“Moda je bila vedno ena od mojih življenjskih spremljevalk, čeprav večina ljudi sploh ne ve, da sem po naključju skrenila v medije. Vedno sem si želela biti kreativna v ustvarjalnem modnem smislu, kar se je pokazalo v osnovni šoli. Potem sem se vpisala na oblikovno šolo in nato pristala v Avstraliji, kjer sem naredila izpite na eni izmed najboljših oblikovalskih šol. Po vrnitvi domov sem se dodatno šolala na področju notranjega oblikovanja. Zdaj pa lahko zaupam, da že dlje časa delujem pod znamko YUSL, pod katero nastajajo čudovite majice, puloverčki in drugi modni kosi. Modna znamka se razvija v čedalje večjo zgodbo in prihodnje leto bodo stvari tudi na spletni strani. Na pomlad pa bo na voljo tudi nova kolekcija. Maja 2019 bo tudi prav poseben modni dogodek, ki bo potekal v sodelovanju z eno izmed prepoznavnih kozmetičnih hiš,” nam je še premierno zaupala Manja.

Glasujte za svoje favorite!