Story Nagrade: Story MODNA ZGODBA

Pokrovitelj kategorije

Medex

Saša Pavlin Stošić

“Vsi igramo vsak dan, ves čas, ne da bi se tega zavedali!”

Saša Pavlin Stošić

Igralka Saša Pavlin Stošić je modno zgodbo doživela v prav posebni družbi. Ob slonici Gangi so nastale čudovite fotografije, ki jo bodo spominjale na čudovito vez.

“S slonico Gango sva na veliko presenečenje njenega oskrbnika izjemno hitro vzpostavili zaupanje. Na koncu najinega druženja me je oprhala s peskom, kar naj bi bila prijateljska gesta,” se je spomnila dogodka Saša.

“Moje delo mi vedno postavlja nove izzive, tako da se ga v resnici ne morem navaditi, in prav ta uspeh je najlepša potrditev predanega in vestnega dela, vendar me nikoli ne pušča v stanju mirovanja.”

Saša najraje ustvarja svoje delo v povezavi z življenjskimi izkušnjami - čutnimi in čustvenimi.

“Vse, kar sem doživela, je nekakšna osnova za moje igralsko izražanje. Naučiti pa sem se morala zavarovati se pred močnimi ali negativnimi stanji, ki jih pri svojem delu podoživljam,” še dodaja igralka, ki o igralski vlogi v življenju doda še tole: “Vsi igramo vsak dan, ves čas, ne da bi se tega zavedali. Zdaj si mama, žena, pesnica, novinarka, intervjuvanka, sin, brat, profesor, prijatelj in tako naprej. Neprestano podzavestno prehajamo skozi vse te vloge. Izjemni igralci smo. (smeh) Zavedno pa v zasebnem življenju ne želim in menim, da ne stopam v 'druge čevlje'. To bi pomenilo, da bi načrtno manipulirala z ljudmi okrog sebe, kar pa mi je najbolj mrzko.”

Glasujte za svoje favorite!