Story Nagrade: Story ŽENSKA

Pokrovitelj kategorije

CCC

Nadiya Bychkova

“Najbolj sem ponosna na naju”

Nadiya Bychkova

Vrhunska plesalka Nadiya Bychkova je Slovenijo ponesla tudi na britanski plesni parket. Lepotička se je proslavila v oddaji Strictly Come Dancing, potem ko je v svoji prvi sezoni zaplesala z igralcem Davoodom Ghadamijem in pritegnila veliko pozornosti, pa se v novi sezoni vrti s soplesalcem Leejem Ryanom, nekdanjim članom priljubljene moške skupine Blue.

Svetlolaska je postala prava medijska zvezda na Otoku ter se pogosto pojavlja v časopisih in privlači paparace. In kako bi sama z nekaj besedami strnila zadnje leto? “Bilo je zanimivo, delovno, drugačno in predvsem veliko daljše od 365 dni,” nam je zaupala nekdanja svetovna plesna prvakinja.

Nadiya Bychkova: “Joj, od kdaj pa se šteje ‘zadnje leto’? Ker jaz ne štejem časa od 1. januarja pa do zadnjega dne decembra, nikoli ga nisem. Ko sem tekmovala, sem štela dni od enega do drugega svetovnega prvenstva, zadnje leto pa se je zame začelo 29. julija 2017, ko se je začela moja avantura v šovu SCD, in to leto še kar traja.”

“Joj, od kdaj pa se šteje ‘zadnje leto’? Ker jaz ne štejem časa od 1. januarja pa do zadnjega dne decembra, nikoli ga nisem. Ko sem tekmovala, sem štela dni od enega do drugega svetovnega prvenstva, zadnje leto pa se je zame začelo 29. julija 2017, ko se je začela moja avantura v šovu SCD, in to leto še kar traja.”

A kljub številnim uspehom in prepoznavnosti tudi zunaj meja Slovenije ostaja družina na prvem mestu, prav zato kot največji dosežek preteklega leta ne izpostavi uspehov v oddaji, temveč zasebne, ki so po njenem mnenju dragocenejši.

“Hm ... v zadnjem letu sem ponosna na res veliko stvari. A najbolj na zdrav, normalen odnos in na ravnovesje, ki nama ga je z Matijo uspelo ohraniti kljub vsem spremembam v najinem življenju. Ja, najbolj sem ponosna na naju,” zatrdi Nadiya.

Trenutno je povsem osredotočena na aktualno sezono Strictly Come Dancing, prihodnje leto pa se odpravlja na profesionalno turnejo Strictly. Za počitnice bo več časa šele po tem.

“Mogoče res ni videti tako, ampak tak šov je fizično in časovno zelo zahteven projekt. Žal ali pa na srečo ne poznam polovičarstva, zato v ta projekt dajem sebe v celoti. Delam le eno stvar naenkrat. Novo leto - novi projekti. Za zdaj sem tu,” pojasnjuje mamica male Mile, ki ima vsakodnevno zelo natrpan urnik.

Po obvezni jutranji kavici sledi fitnes trening, zatem pa je čas za zajtrk. Nato se s sotekmovalcem v oddaji odpravi na plesni trening, ki traja vse do večera, le s kratkim premorom za kosilo: “Dejansko je moj vsakdanjik enak zadnjih 20 let. Samo da zdaj ne treniram za tekmo, ampak za šov, in da si, kadarkoli le lahko, ukradem čas za družino.”

Glasujte za svoje favorite!