Drage dame, spoznajte pravila stila!

19. 9. 2013 | Promocijsko sporočilo

V soboto, 12. oktobra, se bo znova odvijala Story akademija, na kateri boste s pomočjo strokovnjakov spoznale, kako do celovite spremembe življenjskega sloga, kateri so najpomembnejši modni triki in kako do popolnega make upa.

Story akademija bo v Grand Hotelu Union v Ljubljani svoja vrata odprla ob 8:30, že ob deveti uri pa se bo začel bogat program, ki bo razdeljen na tri posamezne sklope:

Delavnica NUPO vam bo pomagala narediti prvi korak do celovite spremembe življenjskega sloga. Na njej bodo predavali strokovnjaki s področja prehrane in telesne aktivnosti, prišle pa bodo tudi znane gostje, ki bodo z vami delile svojo zgodbo o uspehu.

Delavnica FASHION DAYS, ki jo bo vodila modna strokovnjakinja Manja Plešnar, vam bo razbila tabuje spletnega nakupovanja in vas naučila nekaj najpomembnejših modnih trikov.

Na COULEUR CARAMEL delavnici pa boste s pomočjo strokovnjakov spoznale nove modne smernice ličenja in skrivnosti popolnega make upa.

Program bo predvidoma trajal do 14. ure, vsaka udeleženka akademije pa bo (poleg kopice novih znanj) prejela tudi darilno vrečko.

Cena je 30 EUR/osebo, če pa se prijavita 2 osebi ali več, je cena 25 EUR/osebo.

Prijave (do zapolnitve mest) zbiramo na elektronskem naslovu akademija@adriamedia.si. Število mest je omejeno.

Priporočamo