Maja Šušnjara: "Osnova ličenja so kakovostni čopiči in pudri"

8. 10. 2013

Vizažistka Maja Šušnjara, ki bo 12. oktobra v Grand hotelu Union v Ljubljani v okviru Story akademije predavala o novih smernicah ličenja, v intervjuju razkriva prednosti uporabe naravne kozmetike, med katere sodi tudi francoska dekorativna kozmetika Couleur Caramel.

Zakaj je po vašem mnenju naravna kozmetika boljša od sintetične?

Ker je precej bolj prijazna do kože in je dolgoročna naložba. Poleg tega je primerna za vse tipe kože, tudi za tiste najbolj občutljive.

Kakšne so koristi za našo kožo, če svojo sintetično kozmetiko zamenjamo za naravno?

Zdrava, sijoča in nepoškodovana koža. Poleg dekorativnega namena so takšna ličila za kožo tudi negovalna, saj vsebujejo vrsto koristnih sestavin, ki kožo vlažijo in ščitijo obenem.

Kateri izdelki so osnova vašega ličenja?

Osnova ličenja so kakovostni čopiči in pudri, ki zagotavljajo naravno in obstojno podlago, poleg tega pa ohranjajo sijočo in svežo polt.

Kaj bi sporočili vsem, ki ne verjamejo v naravno kozmetiko?

Postopek mikronizacije, s katerim so izdelana naravna ličila Couleur Caramel, omogoča izredno obstojnost in široko paleto barvnih odtenkov. Seveda priporočam, da se o tem prepričajo sami.

Kaj bi svetovali našim bralkam, ki si želijo na hitro osvežiti obraz?

Mineralni puder, urejene obrvi, poudarjene trepalnice, kremno rdečilo in sijaj za ustnice. 5 minut za 5 korakov do svežega in urejenega videza.

Kaj lahko udeleženke pričakujejo od delavnice?

Udeleženke bomo seznanili s prednostmi in pestro izbiro ličil znamke Couleur Caramel, pogovarjali se bomo o glavnih korakih ličenja, o drobnih trikih in praktičnih nasvetih. Po teoretičnem uvodu pa bom prikazala dnevno ličenje na modelu. Seveda se bodo udeleženke ob tem tudi same naličile. Preizkusile bodo lahko ličila Couleur Caramel, pri tem pa jih bodo usmerjale tudi naše svetovalke. Delavnica bo potekala v sproščenem vzdušju pravega ženskega druženja.

Na Story akademijo se lahko prijavite TUKAJ!


O Couleur Caramel

Couleur Caramel je francoska dekorativna kozmetika, ki jo uporabljajo tako svetovno znane zvezdnice, kot tudi sodobna ženska, ki prisega na 100% naravne učinkovine. Gre za vrhunsko, certificirano, visokokakovostno dekorativno kozmetiko, ki zadovolji želje po lepih barvah in daljši obstojnosti ter hkrati zadovolji trende naravne kozmetike z organskimi sestavinami.