Rebeka Dremelj je želeno postavo dosegla z Nupom

Nupo jo je naučil discipline razporejanja šestih hranljivih obrokov na dan. (foto: Helena Kermelj, Primož Predalič) Helena Kermelj, Primož Predalič
10. 10. 2013

Pevka Rebeka Dremelj, ki se lahko pohvali z zavidljivo postavo, nam je v intervjuju razkrila, kako je po porodu s pomočjo dietne prehrane Nupo znova pridobila želeno postavo in katere so najpogostejše napake, ki jih delamo, ko se lotimo izgube telesne teže.

Na katerih področjih ima po vašem mnenju dietna prehrana Nupo prednost pred drugimi podobnimi dietami?

Dokazani učinki v več kot 50 kliničnih študijah, hranljivi napitki in juhe vsebujejo vse, kar telo potrebuje, in ni treba (tako kot pri drugih dietah) posegati po dodatnih vitaminih in mineralih. Prav tako jih lahko s pravilno uporabo kombiniramo z normalno prehrano. Nupo dieta ti da občutek polnosti tudi na ravni sladkorja (sladka baziranost), kar me kot veliko sladkosnedko zelo veseli. Vsekakor tudi 30-letna danska tradicija in to, da je registrirana na Ministrstvu za zdravje kot živilo za posebne zdravstvene namene, poskrbi za še dodatno kredibilnost.

Lahko navedete dva razloga, zakaj uporabljati Nupo prehrano?

Za dietno prehrano Nupo lahko rečem, da je preprosta in predvsem učinkovita. Naučila me je discipline razporejanja šestih hranljivih obrokov na dan. S tem sem se uspešno začela pravilno prehranjevati in se še danes. Razlika je, da sedaj posegam bolj po nadomestilih obroka v obliki ploščic in napitkov v tetrapaku ter prigrizkih, saj sem svoj cilj že dosegla.

Veliko ljudi hujša, pa jim ne uspe. Kaj po vaših izkušnjah navadno delajo narobe?

Vsi smo se že kdaj bili na bolj ali manj uspešni dieti. Spremenili smo prehranjevalne navade, trdno trenirali, se odpovedovali hrani ... Vendar stvari niso šle po želeni poti. Številni se izgubljanja kilogramov lotijo z napačnega konca in so potem seveda razočarani, ker dosežejo le kratkotrajne rezultate. Med napake bi uvrstila predvsem neredne in neuravnovešene obroke ter hitro zamenjevanje različnih vrst diet, ki jim dolgoročno ne prinesejo vedenjskih sprememb.

Kako gledate na svoje telo? Kaj vam pomeni?

Pravzaprav si nikoli nisem in verjetno ne bom postavila tega vprašanja. Zadovoljna sem s seboj, Nupo pa mi je to zadovoljstvo po treh mesecih po porodu vrnil, lahko rečem, da me je spravil v želeno postavo. Vsa ta energija zadovoljstva ter pozitivnega razmišljanja se potem kaže pri skrbi in vzgoji moje dojenčice in nato seveda tudi na družabnem in službenem področju.

Zanimive izkušnje Nupovih ambasadork Rebeke Dremelj in Špele Grošelj boste slišali tudi na Nupovi delavnici, ki bo 12. oktobra v Grand hotelu Union v Ljubljani v okviru Story akademije.

Na Story akademijo se lahko prijavite TUKAJ!


O dietni prehrani Nupo

Izguba odvečnih kilogramov z dietno prehrano Nupo je učinkovita, preprosta in hitra! Nupo blagovno znamko sestavljajo tri skupine izdelkov, in sicer dietna prehrana, h kateri spada širok in raznovrstni izbor Nupo dietnih napitkov in dietnih juh, druga skupina so nadomestila obroka v obliki ploščic in napitkov v tetrapaku za vzdrževanje telesne teže v hitrem tempu življenja ter tretja prigrizki za posladek med obroki brez slabe vesti. S pomočjo dietne prehrane Nupo, spremenjenega življenjskega sloga in zdravega prehranjevanja so napisali že mnogo zgodb o uspehu.

Priporočamo