Ksenija Filipič (TOP 4): Želja po slavi jo je stala nagrade

Ksenija Filipič (TOP 4): Želja po slavi jo je stala nagrade (foto: Nova Press) Nova Press
Vir: Nova
26. 10. 2015

Že v prvi oddaji TOP 4 s Tjašo Kokalj v tej sezoni smo lahko ugotovili, da prevelika želja po samopromociji letos dekletom ne bo delala usluge. Med njimi se je v četrti oddaji znašla tudi temnolasa Ksenija Filipič, ki je že pred začetkom oddaje morala zapustiti tekmovanje, nesoglasja med 34-letno Ksenijo in preostalimi tekmovalkami pa so se sicer začela že na slikanju za revijo Playboy.

Kot smo pisali v prejšnji številki revije, je Ksenijo najbolj motila povezava med tovrstnimi fotografijami in poslovnim svetom, saj sama že tri leta vodi svoje podjetje. "Zadnje tri leta sem lastnica s. p.-ja. Imam tudi nekaj zaposlenih deklet in resnično tega ne potrebujem. Bila sem za zgled svojim mladim zaposlenim dekletom. Kaj bodo zdaj rekle, da se mi je strgalo, ker sem se začela razgaljati," nam je povedala in dodala, da se šovu ni pridružila zaradi morebitne zaposlitve."Na žalost ali na srečo se mi je pred kratkim ponudila širitev v tujino, tako da bom kmalu zapustila Slovenijo," je dodala. Ksenija je sicer z oddajo želela pridobiti več prepoznavnosti na poslovnem področju. "Mislila sem, da se mi bo mogoče kakšna nova zveza odprla, ampak ne na straneh revije za moške," je še dodala, prav to mišljenje pa jo je tokrat stalo nagrad oddaje.

Ogorčeni nad njenim obnašanjem

Nad odnosom Ljubljančanke pa je bila razočarana tudi voditeljica oddaje, ki je bila zaradi Ksenjinega izkoriščanja šova kratko in malo ogorčena. Svetlolaski, ki želi dekletom predstaviti prave smernice za spodobno vedenje v svetu posla, se je namreč najbolj zamerila s tem, ko je želela prek oddaje promovirati svoje podjetje, nepravično pa se ji je zdelo tudi dejstvo, da se Ksenija med fotografiranjem za Playboy ni pritoževala, medtem ko je po tem, ko so ugasnile kamere, pokazala popolnoma drugi obraz.

■ KAJA MILANIČ