Nova v zakulisju snemanja s TOP4 za Playboy

Jasmina je imela pred  slikanjem nekaj pomislekov, 
potem pa se je prepustila 
zapeljivemu vzdušju. (foto:  arhiv POP TV) arhiv POP TV
Vir: Nova
12. 10. 2015

Čeprav so dekleta v oddaji TOP 4 v večini željna novih poslovnih priložnosti, so se v zadnjem izzivu oddaje morala soočiti s slikanjem za najbolj priljubljeno moško revijo pri nas, revijo Playboy

Tretja oddaja je bila, kot kaže, prelomnica za številna dekleta. Prav izziv te epizode je dekleta namreč najbolj razdvojil in v njihov samozavestni nastop vnesel dvom, ki pa se, vsaj pri večini deklet, na končni fotografiji ni odražal. Pred objektiv priznanega slovenskega fotografa Matjaža Tančiča so se namreč postavila v nekoliko bolj zapeljivi opravi, fotografirali pa so jih v boksarskem ringu, saj so se pred slikanjem učila osnov tega borbenega športa. Kot nam je povedal Matjaž, je bil kljub dejstvu, da dekleta niso profesionalni modeli, končni rezultat enkraten. "Izkušnja je bila zelo pozitivna, pravzaprav še boljša kot lani, saj so bile tekmovalke zelo v redu. Bili smo kratki in jedrnati, pa še dober rezultat smo naredili," nam je povedal.

Dvom pred slikanjem

In čeprav je bil fotograf s svojim delom zadovoljen, je kar nekaj deklet pred slikanjem dvomilo o svojem nastopu. Temnolasa Ksenija je namreč naglas izrazila mnenje, da slikanje za takšno revijo za poslovno žensko ni primerno, obenem pa smo na njenem družabnem profilu naleteli na veliko bolj zapeljive fotografije, kot so jih s profesionalnim fotografom ustvarili med oddajo. Na nekaj zadržkov pred slikanjem je sicer naletela tudi Jasmina, ki se je v oddaji predstavila kot aktivna članica romske skupnosti. Prav te polemike so slabo vest načele tudi pri voditeljici Tjaši Kokalj, ki se je spraševala, ali so šli ustvarjalci z izzivom slikanja predaleč.

Zadovoljen tudi urednik

Sicer pa je s končnim rezultatom zadovoljen tudi urednik revije Borut Omrzel. Kot pravi, ob fotografiranjih za revijo Playboy v dekletih ne iščejo Kim Kardashian, ampak njihovo notranjo lepoto. Po njegovih izkušnjah naj bi bil edini problem, ki se pojavi na slikanjih, nesproščenost. "Tjaša Deu, ki je zmagala za Playboyevo naslovnico, je lahko v trenutku manekenka. Ima energijo, prezenco, zna menjati razpoloženja, ki se odražajo na telesu in obrazu. Je prikupna in koketna in absolutno ima dar za to," nam je še pojasnil Borut.

■ KAJA MILANIČ

Priporočamo