Olena Smrekar

Olena Smrekar (foto: Pop TV) Pop TV
26. 9. 2015

Starost: 32 let
Kraj: Slovenska Bistrica
Poklic: Prevajalka
Stan: Poročena

Zakaj si se prijavila v šov TOP4?

Ker si želim novega izziva in osebne realizacije. Da bi se prijavila sem razmišljala že lani, pa nisem imela dovolj poguma. Letos pa sem se kar spontano odločila. Želim si dokazati, da lahko dosežem več kot biti samo mama in žena. Prepričana sem, da bi bila ta priložnost lahko zame koristna. Vem da zmorem!

S čim si zapolniš dan? Kakšni so tvoji hobiji?

Vsak dan poskušam preživeti čim bolj aktivno, ukvarjam se s plesom, jogo in deskanjem.

Kako gledaš na družino in prijateljstvo?

Prepričana sem da je družina smisel našega življenja, zato imam najraje svojega 4-letnega sina in moža, ki me vsak dan osrečujeta. Prijateljev nimam veliko, ampak tisti, ki jih imam so zame kot družina.

Kakšne so tvoje poklicne ambicije?

V svoji karieri sem imela priložnost poskusiti več poklicev. Začela sem kot učiteljica angleščine ampak sem hitro spoznala, da me bolj veseli delo z različnimi ljudmi. Tako sem se odločila da postanem prevajalka. In v okviru tega poklica sem se na koncu znašla na področju nepremičninstva. Po naravi sem maksimalist, zato vsako delo opravim odgovorno in predano. Zadnja leta pa sem predvsem mama in žena.

Zakaj meniš, da si prava za TOP4?

Menim, da lahko s svojim znanjem, izkušnjami in veliko željo po osebnem razvoju pripomorem realizirati cilje podjetja. Vezano na moje delo z večjimi podjetji v tujini sem prepričana, da lahko ponudim drugačen pogled kakor tudi nove rešitve.