Omar Naber: Dekleta imajo raje nenavadne fante

29. 10. 2015 | Vir: Story
Deli

Moramo priznati, da smo simpatičnega mladega talenta Omarja Naberja kar malce pogrešali, zato smo se pretekle oddaje TOP4 s Tjašo Kokalj še toliko bolj razveselili, saj nam je prav ta dala navdih, da temnolasega Omarja povabimo na kratek klepet o tem, ali je njegovo srce v zadnjem času osvojilo kakšno brhko dekle ...

Story: Omar, videli smo vas kot sodnika v oddaji TOP4, kjer ste poslušali dekleta peti ...

Res je, vesel sem, da so za žiranta izbrali mene.

Story: Ena pa vas je še posebej očarala, če se ne motim?

Kot pevka me je najbolj navdušila Enisa. Neverjeten naravni talent, kar ne morem verjeti, da se ni nikoli resneje lotila petja. Naravna karizma, lepa barva glasu, visoka muzikaličnost in popolna kontrola glasu ter stabilnost tona. Za amaterko naravnost neverjetno. Suvereno lahko rečem, da v pevskih sposobnostih in kapacitetah prekaša večino znanih slovenskih pevk. Z energijo in nastopom pa me je najbolj prepričala Tjaša.

Story: Kaj pa sicer? Je zdaj vaše srce oddano?

Moje srce je oddano, toda žal ne srčni izbranki, ampak za zdaj še glasbi.

Story: Ste pa že od začetka kariere 'označeni' kot eden slovenskih estradnih 'plejbojev'. Vas je ta 'naziv' oz. 'oznaka' kdaj motila?

Ta oznaka me nikoli ni motila, saj je to po svoje kompliment. Sam se nimam za 'plejboja', svojega statusa namreč nikoli ne zlorabljam, predvsem pa odnosov z ženskami ne jemljem za šalo in se z njihovimi čustvi ne igram.

Story: Kaj pa je po vašem mnenju prispevalo k temu? Morda vaše poreklo, ki je, verjamem, za številna dekleta zelo zanimivo ...

Od kod je ta oznaka prišla, sicer ne vem natančno. Morda je razlog to, da sem odkrito naklonjen nežnejšemu spolu, vendar z veliko mero spoštovanja in brez omalovaževanja ženskih čustev. Morda eksotično poreklo kaj prispeva k temu, ne bi vedel. Vem le, da imajo dekleta raje nenavadne fante, in nisem prepričan, da sem nenavaden še zaradi česa drugega kot kvečjemu zaradi arabskih korenin.

Story: Verjetno ta vaš šarm zmede številna dekleta. Imate večkrat občutek, da je dekletom v vaši družbi malce nerodno?

Nikoli nisem imel občutka, da bi bilo ženskam v moji družbi nerodno, kvečjemu nasprotno, kar me veseli. Hitro se odprem in me ni sram spoznavati novih ljudi, tako da mislim, da je to razlog za odprtosti punc do mene. Zelo redko je katero kdaj sram.

Story: Kaj pa dekletom iz TOP4? Kako ste se ujeli z njimi?

Z njimi sem sicer preživel relativno malo časa, ampak se je zdelo, da marsikatero poznam že dolgo. Na oddajo so se prijavila ambiciozna dekleta, ki jim spoznavanje novih ljudi ne bi smelo predstavljati težav, zato je komunikacija z vsemi stekla kot po maslu.

Story: Kakšen fant pa bi rekli, da ste? Mislim, da si dekleta predstavljamo, da ste kar velik romantik. Pa ste res?

Res je, v sebi skrivam ogromno romantike, vendar jo držim zase. Kot sem povedal, se s čustvi žensk ne igram. To svojo plat hranim za bodočo srčno izbranko, za katero upam, da jo kdaj le srečam.

Story: Kaj pa je najbolj romantična stvar, ki ste jo naredili za dekle?

Moja prva punca je takoj po tem, ko sva se spoznala, odšla za dva tedna na izpopolnjevanje nemškega jezika v Salzburg, kamor sem se iz Ljubljane odpravil z vlakom in jo prišel presenetit z rdečo vrtnico ter pri njej ostal nekaj dni.

Story: Kaj pa zaigrali kakšno skladbo samo zanjo na kitaro?

Neštetokrat.

Story: Kaj pa obratno? Bi lahko rekli, da vas bolj očarajo dekleta, ki se ukvarjajo z glasbo, ki igrajo kakšne inštrumente ...?

Dober glasbeni okus in talent me pri puncah zelo privlačita, mislim, da brez tega najina zveza ne bi imela nikakršnih možnosti.

Napisala Kaja Milanič
Fotografije Goran Antley

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan

Elle

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Elle43/2015

Naročite se na revijo Elle:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 43/2015

Story 43/2015, od 22. 10. 2015