11 zvezdnikov, ki se bojijo resnih razmerij

6. 2. 2015
Deli
11 zvezdnikov, ki se bojijo resnih razmerij (foto: profimedia)
profimedia

Mnogo je zvezdnikov, ki se preprosto ne vidijo v resnem, dolgotrajnem, predvsem pa monogamnem razmerju. Zdaj, ko je to javno priznala Michelle Rodriguez in dejala, da je preprosto "samotarka, ki išče brezpogojno ljubezen", smo jih takoj poiskali istomisleče.

Rihanna

Ah, to zmedeno dekle. Lepotica iz Barbadosa je bila sprva ob Chrisu Brownu, potem zbežala v objem raperja Draka (taistega Draka, ki govori, kako bi se pročil iz Nicki Minaj in kako je obseden z Rihanno, v bistvu pa spi s striptizetami in jim potem grozi z nasiljem - v glavnem nadvse eleganten dečko), nato nazaj k Brownu in zatem še enkrat k Draku. Vmes je očitno imela čas flirtati še z NBA zvezdnikom J.R. Smithom in se zaplesti z Leonardom DiCapriem. Tule ne bo veliko srečnih koncev.

Michelle Rodriguez

Seksi igralka, ki smo jo občudovali kot vojaško pilotko v Avatarju, je imela bežno lezbično razmerje s Kristianno Loken, še bolj bežno snidenje z Zacom Efronom, poskusila je tudi z britansko manekenko Caro Delevingne. Michelle priznava, da v razmerju ne zdrži dlje kot šest mesecev. Edini trajni odnos, ki ga je uspela ohraniti na dolgi rok, je bil z alkoholom. Tega očitno ljubi brezpogojno.

Leonardo DiCaprio

Če ste morda ugibali, kako se bo veliki ženskar odzval na cvet slovenske lepote Katarino Čas, naj vam povemo, da je bolje, če se Katarina drži slovenskih pobecev. Leonardo menja dekleta kot nekateri zvezdniki menjajo avtomobile - takoj, ko je le mogoče, si priskrbi nov model. V primeru DiCapria je to seveda fotomodel.

Jude Law

Šibka točka: varuške. Predvidevamo, da ne takšne, kot je bila gospa Doubtfire.

Sienna Miller

Trenutno navijamo za njeno obstoječe razmerje s Tomom Sturridgem, vseeno pa ne bomo polagali stav, saj se še spominjamo njenih nagnjenj k speljevanju poročenih moških. Od Balthazarja Gettya, do afere z Danielom Craigom in njenega slavnega razmerja z Judom Lawjem. Dekle nima poročnega prstana in zna biti, da ga v bistvu sploh noče.

Hugh Grant

Sicer je bil v navidezno srečnem razmerju z Elizabeth Hurley, dokler nismo izvedeli, da jo je prevaral s prostituko. Ona ga je nato kljub vsemu vzela nazaj, a Grant ne bi bil Grant, če ne bi na koncu vseeno naredil par otrok različnim ženskam.

Taylor Swift

Poje o nesrečni ljubezni. Pravi, da zato, ker se na to dobro spozna. Dejstvo je, da ali Taylor Swift z nobenim fantom ne zdrži prav dolgo, ali pa da noben fant ne zdrži prav dolgo s Taylor Swift. V vsakem primeru je dekle uspelo svojo romantično dramo spremeniti v dober zaslužek. 

John Mayer

Imamo ga na sumu, da se s slavnimi lepoticami zapleta v nedelujoča razmerja le zato, ker mu te govorice potem služijo kot dodatna reklama za njegov glasbeni biznis. Le kako si lahko drugače razlagamo, da je za medije Jessico Simpson označil za "seksualni napalm", da je rumenemu tisku na dolgo in široko razlagal, kako sta se sprla z Jennifer Aniston, kako je Taylor Swift postal inspiracija za eno njenih skladb in kako si ob sebi želi dekle na višjem intelektualnem nivoju, kot je Katy Perry

Jack Nicholson

V zadnji biografiji igralka Anjelica Houston razkriva, da jo je legendarni Jack Nicholson varal levo in desno z raznolikimi starletami in neznanimi dekleti. Po sedemnajstih letih je to epsko razmerje, ki se nikoli ni razvilo do poroke, Anjelica prekinila, Nicholson pa je očitno postal vzor Leonardu DiCapriu. Le da Nicholson ima oskarja.

Rita Ora

Privlačna pevka z balkanskimi koreninami, je med slavnimi slavčki močno zaželjena. A kaj, ko svojih intimnim anatomskih čarov ne zna držati v hlačah. Roba Kardashiana naj bi prevarala s kar 20 tipi, na kar Ora odgovarja le, da itak nikoli nista bila v razmerju. Ko je zaljubljeni Nick Jonas o njej napisal pesem, je Ora odgovorila le: "Kako, prosim?" Nato pa nas je nadvse presenetila, ko je v družbi Calvina Harrisa oznanila, da je prvič v življenju zares zaljubljena. Le kaj se je zgodilo potem, da se je Harrisu nenadoma popolnoma zmešalo - začel je namigovati, da je Ora storila nekaj groznega (nikoli smo izvedeli kaj) in ji nato še prepovedal izvajanje njunega skupnega komada "I Will Never Let You Down". Je bilo spet v igri 20 naključnih frajerjev?

Madonna

V pričakovanju novega albuma se spominjamo, da je Madonna nekoč bila v sumljivo nasilnem zakonu s Seanom Pennom in sumljivo bizarnem zakonu z Guyom Ritchijem. Ker to ni delovalo, je kraljica popa presedlala na športnike (recimo Alexa Rodrigueza), nato pa na serijo manekenov in plesalcev, ki bi jim lahko bila mama. 

Novo na Metroplay: "Brez trdega dela in discipline ni vrhunskih rezultatov!" | Janja Garnbret