130 odtenkov Jay Lenovih avtomobilov

130 odtenkov Jay Lenovih avtomobilov (foto: Profimedia) Profimedia
27. 8. 2015

130 starodobnih avtomobilov in 93 motornih koles, vključno z 1969 Lamborghini Miura S, legendarnim McLaren F1 A 1954 Jaguar XK120M Coupejem in 1906 Stanley Steamer Cup dirkalnikom. Vse to je, z licenco in v voznem stanju, na ogled v garaži komika in aktualnega Plugin magazine kolumnista, Jaya Lena. 

1964 Honda S600 Hot Rod
ICON 1948 Buick Derelict

"Big Dog Collection" kakor se zavidanja vredna zbirka imenuje, se nahaja v nizu velikih hangarjev na letališču Burbank, zanjo pa skrbi Leno kar sam. Seveda ob pomoči majhne ekipe mehanikov, ki skrbijo, da so vsi avtomobili kadarkoli na voljo, da se z njimi poda na ulice Hollywooda. A pri tem se, kljub temu, da se za njim obračajo številni pogledi, ne obnaša prav nič holivudsko. 

Mož, ki se lahko pohvali z najbolj impresivno zbirko starodobnikov na svetu, pa se je v tokratni številki Plugin magazina (angleški in nemški izvod) razpisal tudi o električnih vozilih. Vas zanima kakšno je njegovo mnenje o tem? Poskrbite za svoj izvod revije ali pa si ga priskrbite preko digitalnih medijev. Prijetno branje!

Priporočamo