Najbolj seksi moških na planetu!

3. 9. 2015
Deli
Najbolj seksi moških na planetu! (foto: profimedia)
profimedia

In trenutno najbolj seksi moške med igralci ta hip so ...

Alexander Skarsgard

Alexander

Je ta postavni Skandinavec le še en lepi vampir?

V televizijski seriji Prava kri igra Erica Northmana, tisoč let starega vikinškega vampirja, ki je 193 centimetrov visokemu igralcu končno prinesel planetarno slavo. Pa čeprav so ga že, ko je pri 13 letih posnel film The Dog That Smiled, pred vrati doma v Stockholmu po več ur čakala dekleta in vreščala od navdušenja. Kot me danes.

A slava na Švedskem ne pomeni mednarodne prepoznavnosti in Alexander je pravi čas odpotoval v Los Angeles. Super telo, dramatične modre oči in šarm barabe, ki se mu ni mogoče upreti. Alexandru pa tudi ni prav nič nerodno, če se v javnosti pokaže gol – in ta samozavest deluje še bolj seksi. Čeprav sam pravi, da sploh ni samozavesten, da se pogosto počuti negotovo ... Uh, ta kombinacija je za nas usodna! Kot tudi za Alexo Chung, s katero ga videvajo v zadnjem času.

Chris Pratt

Chris Pratt

Odkar se je malo debelušen 35-letni Chris odločil, da pridobi spet tisto pravo formo, ga ne moremo nehati gledati.

In prav zdaj ga bomo lahko spet prosto požirale z očmi, medtem ko se bo naokrog podil z dinozavri, saj je Chris, igralec akcijskih in domišljijskih filmov (tudi v naši domišljiji pogosto igra glavno vlogo), zaigral v Jurskem svetu in svoje sodelovanje potrdil še za prihodnji film te sage.

Igral je tudi v Varuhih galaksije in Lego filmu, nastopa v prihajajočem vesternu Sedem veličastnih, šušlja se o njegovi vlogi v filmih o Indiani Jonesu ... Chris, ki izhaja iz preproste delavske družine in naj bi bil v letih iskanja celo brezdomec, je brez dvoma nova velika hollywoodska zvezda. Me pa seveda vidimo predvsem to, kakšen mačo je postal, malo manj pa, da je srečno poročen. Čeprav mu, roko na srce, tudi to zelo pristaja.

Chris Hemsworth

Chis hemsworth

Čeprav je vroči superheroj srečno oddan in očka treh otrok, smo nore nanj (oziroma zato še bolj).

Pravi, da ga očetovstvo med drugim zabava, saj rad nori in se igra, valja po tleh in skače po trampolinu ... (Ali ni to seksi?)

Postavnemu Avstralcu, ki je najbolj znan kot Thor, za vlogo katerega naj bi pridobil devet kilogramov mišic, pa se zdi zabaven tudi naziv najbolj seksi moški na svetu, ki ga je že nosil in ki mu težko verjame. Ste v klubu oboževalk ali bi rade izvedele, zakaj je tak ljubljenec žensk?

Oglejte si film Sneguljčica in (seksi) lovec ...

In ker to še zdaleč niso vsi, vas vabimo, da si celotno petnajsterico najlepših ogledate (in o njih kaj več preberete) na Elle.si

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan