5 bizarnih tračev minulega tedna

5 bizarnih tračev minulega tedna (foto: profimedia) profimedia
9. 6. 2015

Toliko je novic in govoric iz sveta slavnih, da pogosto zgrešimo kakšne še posebno sočne ali celo naravnost bizarne trače. V nadaljevanju jih povzemamo pet, od katerih ste gotovo spregledali vsaj dva.

Ni zaročena

Ne, glasbenika Nicki Minaj in Meek Mill nista zaročena in se ne bosta poročila v kratkem, kot so poročali nekateri mediji. Raper je namreč pojasnil, da diamantni prstan, ki ga je podaril svoji dragi, ni zaročni. "Ni še čas za poroko," je dejal 28-letnik v intervjuju za ameriško glasbeno revijo The Fader in poudaril, da se z njegovo 32-letno izbranko še vedno spoznavata.

Z Batmanom brcnil v temo

Kot gost pogovorne oddaje The Graham Norton Show je George Clooney spregovoril o filmu Batman in Robin, pogosto kritizirani predelavi priljubljenega stripa iz leta 1997, v kateri je upodobil Batmana. "Takrat sem mislil, da je to dober karierni korak, a ni bil," je dejal in dodal: "Vedno znova se opravičujem zaradi filma Batman in Robin. Dejansko sem mislil, da sem uničil franšizo."

So ga zastrupili?

Karen Williams in Patty King, hčerki nedavno preminulega kralja bluza B. B. Kinga, ki naj bi pri 89 letih mirno umrl med spanjem, njegovo menedžerko LaVerne Toney in osebnega asistenta Myrona Johnsona obtožujeta, da sta s tabletami zastrupila njunega očeta. Odvetnik, ki skrbi za zapuščino glasbenega zvezdnika, pa pravi, da so obtožbe nesmiselne, saj so kar trije zdravniki potrdili, da je bilo Kingovo zdravljenje ustrezno in da je bil deležen najboljše možne zdravstvene oskrbe.

Zanjo izpraznijo vse hodnike

Mariah Carey ima že od nekdaj vse, kar si zaželi njeno srce, med drugim je kupila celo klavir Marilyn Monroe, a nikoli ni igrala nanj. Damion se je spomnil, da je imela v svoji vili štiri sobe, ki jih je uporabljala zgolj za garderobo, v eni je bilo samo spodnje perilo, v drugi pa čevlji. Ko ji je nekoč kupil športne copate, mu je rekla, da je storil veliko napako, saj ne zna nositi obuval z ravnimi podplati. "Celo po hiši je hodila po prstih, ko je bila bosa. Vedno je govorila, da že tako dolgo nosi salonarje, da so njene noge pozabile hoditi bose," je pojasnil njen nekdanji ljubimec, ki je med drugim še razkril, da Mariah hodi spat ob štirih zjutraj, spi pa do poldneva. Ves čas je obkrožena s svojimi pomočniki, ki jo le hvalijo in ji govorijo, da je najboljša. Njeni menedžerji so v pogodbo uvrstili celo zahtevo, da je osebje, ki dela na njenih koncertih, ne sme niti gledati, kaj šele ogovarjati, a za ta člen v pogodbi Mariah menda sploh ni vedela. Kadar biva v kakšnem hotelu, njeni varnostniki vedno izpraznijo vse hodnike, preden se sprehodi po njih, enako pa počnejo tudi, kadar se njihova slavna varovanka poda po nakupih: "Z resničnim življenjem nima nobenega stika. Svoje oboževalce vidi samo takrat, kadar vstopa v avto. Oni vzklikajo njeno ime, varnostniki pa jih odrivajo. To je zastrašujoče. Kot bi živela v milnem mehurčku. Preden je zaslovela, je bila siromašna in brez družine, potem pa je padla v to mašinerijo."

Vzbujala pozornost v Beogradu

Kontroverzna glasbenica Lady Gaga je obiskala Beograd, srbski mediji pa so seveda izkoristili to odlično priložnost in jo ovekovečili že ob prihodu na letališče Nikola Tesla. Takoj po pristanku je zvezdnica odhitela v avto, ki jo je čakal predletališčem, in se napotila proti hotelu, v katerem biva njen fant. Devetindvajsetletnica je v glavno mesto Srbije namreč prišla z namenom, da bi obiskala svojega zaročenca, 33-letnega igralca in modela Taylorja Kinneyja, ki tam snema film The Forest. Čeprav sta se slavna zaljubljenca med Taylorjevo odsotnostjo prav vsak dan videla in slišala prek Skypa, zvezdnica preprosto ni zdržala brez svojega dragega in se je zato odločila, da bo odpotovala v Beograd, da bi bila ob njem na prizorišču snemanja filma.