5 pravil za uspešen zakon po meri Jennifer Aniston in Justina Therouxa

Ker Justin pred spanjem pogosto bere, gleda televizijo in brska po internetu, igralka noči prespi v drugi spalnici.  (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
18. 11. 2015

46-letna Jennifer Aniston in 44-letni Justin Theroux sta poročena šele od avgusta letos, pa v svojem skupnem življenju že prisegata na nekatere precej nenavadne zakonske rituale.

Jennifer in Justin sta se pred dobrimi štirimi leti spoznala na snemanju skupnega filma, komedije Odklop.
Pravila, da lahko skupaj preživita največ štiri ure na dan, jima ni težko upoštevati, saj Jennifer večino časa preživi v Los Angelesu, Justin pa v New Yorku snema serijo The Leftovers.

Jennifer in Justin si močno želita, da bi njuno zvezdniško razmerje ostalo sveže in seksi. Da bi se jima ta želja tudi izpolnila, pa drug drugega ne smeta pretirano 'nadlegovati', kar v prevodu pomeni, da ni nujno potrebno, da se stalno videvata in ves čas visita skupaj.

Igralca sta sestavila seznam svojih, milo rečeno, neobičajnih pravil, s katerimi naj bi njuno zakonsko življenje ostajalo uspešno in živo.

Prvo pravilo

Izogni se dolgčasu

"Brez kakršnihkoli dvomov se ljubita in sta resnično tudi najboljša prijatelja, a skrbno in dosledno pazita, da ne preživita preveč časa skupaj," je dobro obveščeni vir, ki je zvezdnikoma blizu, pojasnil v pogovoru za ameriško verzijo priljubljene revije OK!. 'Pravilo štirih ur' naj bi preprečilo, da bi Jen in Justin mutirala v zdolgočasen parček, ki bi ves čas visel skupaj. Oba sta namreč zelo neodvisna, zato ni prav nič čudno, da si ob razmerju želita živeti še vsak svoje samostojno življenje.

Drugo pravilo

Vroča SMS-sporočila začinijo zakon

Pravzaprav pa 'pravilo štirih ur' sploh ni tako zelo krvavo potrebno, saj se igralca zaradi delovnih obveznosti tako in tako zelo malo vidita. Medtem ko Jennifer veliko večino časa preživi na zahodni obali ZDA, v sončnem Los Angelesu, je Justin pogosto na vzhodni obali, natančneje v New Yorku, kjer snema serijo The Leftovers. "Dejansko jima gre veliko bolje, če živita na različnih obalah. Takrat flirtata prek SMS-sporočil, zelo rada pa si pošiljata tudi fotografije svojih poročnih prstanov," je pojasnil vir.

Tretje pravilo

Ločeni spalnici, lepo prosim

Celo takrat, kadar se zgodi, da sta oba igralska zvezdnika doma, dosledno zagotavljata, da noči preživljata v ločenih spalnicah. Zakaj? Ali Justin morda smrči? Nikakor ne. Tudi v tem primeru so neobičajni rituali glavni razlog za to, da se po tem, ko si zaželita lahko noč, vsak poda v svojo smer. "Justin v postelji rad bere, gleda televizijo, brska po internetu in pošilja elektronsko pošto. Vse to pogosto počne hkrati, s čimer Jen, kadar ta želi spati, spravlja ob pamet," je razkril vir.

Četrto pravilo

Preprečuj stres

V skladu z izrekom, da je bolje preprečiti kot zdraviti, se njuno četrto pravilo glasi, da se je treba prepirom že vnaprej izogniti. Če se redko vidita, se tudi redko prepirata. Če ne spita v isti postelji, Justin svoji srčni izbranki ne more parati živcev s svojimi navadami pred spanjem. Sliši se logično, kajne? Če se postavni igralec vendarle znajde v nemilosti svoje drage, pa – preden reagira – očitno dobro premisli, ali se sploh splača zaplesti v prepir.

Peto pravilo

Osrečuj svojo soprogo

Njuno zadnje pravilo je najpreprosteje pojasniti s primerom. Justin je pred kratkim v nekem televizijskem šovu razkril svoj čudaški konjiček – v prostem času je (bil) strasten zbiralec človeških zob! Da, tudi tokrat ste prebrali prav. Ker gre njegovi soprogi ta konjiček blazno na živce, pa ga je njej na ljubo obesil na klin. Zdi se torej, da se Justinovo zakonsko pravilo, ki je zanj izredno pomembno, glasi: poskrbi, da je tvoja žena ves čas srečna. Jennifer je ta, peta zakonska zapoved verjetno še posebno všeč ...

Priporočamo