5 trenutkov iz podelitve nagrad grammy, ki jih ne smete spregledati

5 trenutkov iz podelitve nagrad grammy, ki jih ne smete spregledati (foto: profimedia) profimedia
9. 2. 2015

Kdo so dobitniki že veste. Če pa ste med podeljevanjem spali, je tule 5 trenutkov iz podelitve, ki so vse, kar morate vedeti o letošnji podelitvi teh prestižnih glasbenih nagrad. 

Če so bili zmagovalci nekoliko nepretresljivi (kdo vse je dobil kipce, si lahko pogledate tule), pa zabavnih trenutkov, o katerih se bo še nekaj časa šušljalo po spletu, ni manjkalo. Naj vam jih povzamemo v tej video galeriji.

AC/DC z otvoritvenim koncertom

Njihov prvi nastop na podelitvi grammy nagrad je dobro segrel publiko in seveda vse oboževalce po svetu, ki te avstralske rokerje spremljajo že sto let. No, ja, morda kakšno desetletje manj.

Kristen Wiig, Maddie Ziegler in Sia v predstavitvi skladbe Chandelier

Vrhunski hit Chandelier, v katerem mlada plesalka Maddie Ziegler zapleše v poznani, peroksidno blond lasulji, je na podelitvni nagrad grammy dobil še posebej izrazito uprizoritev, ko sta se na odru snidli mlada Maddie in mojstrica nastopov Kristen Wiig. Kot po navadi, se Sia seveda ni pokazala - namesto nje raje spregovori njen božanski vokal.

Josh Duhamel se spotakne na poti na oder

Niti nam ni jasno, zakaj toliko pompa okoli tega nesrečnega spotika. Razumemo, da bi bilo to zanimivo, če bi Josh padel in se nato zakotalil po stopnicah, potem pa se na dnu teh ujel za obleko Kim Kardashian, pri čemer bi se nesrečno strgala z njenega telesa, kar bi vodilo do množičnega polivanja njenega golega telesa s šampanjcem. Recimo. Ampak vseeno -  tule je Josh Duhamel, ki ni čisto optimalno zvozil stopnic na oder, ko je šel podeliti nagrado za najboljši rokerski album:

Madonna s plesočimi hudički predstavi skladbo Living for Love

(video: DailyMotion) --- Nicki Minaj in Miley Cyrus sta napovedali nastop, kjer je večna Madonna ali začutila svojega ponotranjenega matadorja, ali pa so plesalci poosebljali postavne hudičke. Presodite sami, ker internet že besni, da je bil ta nastop čisti satanizem! Ja, kraljica popa si vsekakor še vedno zasluži to eminentno titulo.

Madonna pokaže zadnjico na rdeči preprogi

Ja, ponovno Madonna. Ne le z nastopom, presenetila je tudi z obleko. Odeta v drzen steznik, ki je poudaril dekolte in razkril zadnjico, se je kot prava glasbena provokacija sprehodila po rdeči preprogi in paparacem ponudila veliko razlogov za sprožanje bliskavic. 

Priporočamo