Abigail Spencer in Matt Lanter: Ona bi spreminjala svet, on bi večerjal z Jezusom

Abigail Spencer in Matt Lanter: Ona bi spreminjala svet, on bi večerjal z Jezusom (foto: press fox) press fox
7. 9. 2017

Prelepa igralka Abigail Spencer, ki se je še najbolj spomnimo po vlogah v CSI: Crime, How I Met Your Mother, Private Practice, Suits in Castle, zdaj nastopa tudi v novi seriji na FOX – Brezčasni. Abigail pravi, da je to zanimiva, dramatična, domišljijska in poučna zgodba, ki jo lahko spremljajo tudi otroci.

Njena vloga, kot profesorica Lucy Preston, sije od intelekta. Kaj nam je zaupala Abigail (intervju spodaj).

Eric Kripke (Revolution, Nadnaravno), Shawn Ryan (The Shield) in producenti Črnega seznama so ustvarjalci te napete akcijsko pustolovske serije, v kateri skrivnostni zločinec Flynn (Goran Visnjic) ukrade skrivni vrhunski časovni stroj z namenom, da bi se vrnil v preteklost, jo spremenil in uničil Ameriko, kakršno poznamo. Naše edino upanje je nenavadna skupina, ki jo sestavljajo Lucy (Abigail Spencer), profesorica zgodovine; Wyatt (Matt Lanter), vojak; in Rufus (Malcolm Barrett), znanstvenik, ki mora uporabiti prototip stroja za potovanje v preteklost do kritičnih dogodkov.

  • Matt Lanter: Prelepi igralec Matt Lanter, ki na FOXu dela družbo dela Abigail pravi, da če bi potoval v preteklost, bi si izbral Antični Rim, družil bi se se Frankom Sinatro, večerjal bi z Jezusom, v preteklost bi potoval s Chuck Norrisom in če bi lahko zamrznil čas, bi bil to dan njegove poroke.

matt

  • Abigail Spencer. »Nikoli se nisem ukvarjala s tabloidi. Imam obraz, roke, noge. Taka sem. Vzemi ali pusti. Včasih je super, da ljudem plasiramo neko idejo skozi fikcijo, mogoče pa jim bo všeč in potem lažje ali še raje podprejo drugačne ideje. Tudi v politiki. Mogoče bom s svojo vlogo tudi jaz vplivala na ljudi. Edina pot, da spremenimo našo prihodnost je, da ponovno raziščemo našo preteklost – pravo preteklost. Ja, zato v seriji tudi potujemo skozi čas (smeh).«

abigail

  • Goran Višnjić. V seriji nastopa tudi hrvaški igralec Goran Višnjić, spomnimo se ga predvsem iz Urgence. Dalmatinski lepotec je od leta 1999 poročen s kiparko Ivano Vrdoljak, s katero sta skupaj posvojila sina, ki sta ga poimenovala po pesniku Tinu Ujeviću. Leta 2011 jima je nadomestna mati rodila biološkega otroka, drugega sina Viga Lea, nato sta posvojila še štiriletno deklico Sofio Vivien. Leta 2007 se je sicer Višnjić znašel v središču škandala, ki ga je zanetila Šibeničanka Mirela Rupić. Lepega igralca je namreč javno razglasila za očeta svoje hčerkice Lane Lourdes. 

visnjic