Adam Levine - igralec, poslovnež in modni oblikovalec!

Adam Levine - igralec, poslovnež in modni oblikovalec! (foto: Profimedia, Getty Images) Profimedia, Getty Images
24. 6. 2015

Naj bo na odru s svojo skupino Maroon 5, v vlogi člana žirije šova The Voice, kot igralec, poslovnež ali pa modni oblikovalec ... 

Adam Levine je uspešen na prav vseh področjih, ki se jih loti, in če temu dodamo še njegov privlačni videz, postane hitro jasno, zakaj je tako zelo priljubljen med pripadnicami nežnejšega spola.

S svojo pop-rok skupino Maroon 5, ki je uspehe začela nizati leta 2004, in sicer z uspešnicama This Love in She Will Be Loved, ki sta se znašli na albumu Songs About Jane, vedno znova osvaja svetovne glasbene lestvice.

Še posebno med ženskami izredno priljubljen zvezdnik pa ni aktiven le v glasbenem svetu, ampak tudi na številnih drugih področjih, med drugim sedi v žiriji ameriške različice šova The Voice, kar pa - mimogrede - ni navduševalo nogometaša Barcelone Gerarda Piquéja.

Postavnega katalonskega branilca je namreč motilo, da se je Adam med snemanjem tega televizijskega šova stalno dotikal njegove srčne izbranke, kolumbijske glasbenice Shakire, s katero ima nogometni zvezdnik dva sinova.

Levine

Da bi bila stvar še hujša, je bil Gerard prepričan, da je njegovi dragi godila pozornost, ki jo je dobivala od Adama, in da mu je vračala z isto mero.

"Piqué ju pozorno opazuje in njun odnos mu ni všeč," je aprila lani pojasnil prijatelj 28-letnega žogobrca, ki je znan po svojem ljubosumju, za katero pa zdaj nima več razloga, saj njegove drage ni več v žiriji te oddaje.

Kakorkoli že, leta 2013 je Adam očitno dobil občutek, da je premalo dejaven, saj je zaplul še v oblikovalske vode in za trgovsko verigo Kmart na trg izstrelil svojo modno kolekcijo za moške in ženske.

Preberite več na Cosmopolitan.si