Adam Levine in Behati Prinsloo: Postala sta starša!

Adam Levine in Behati Prinsloo: Postala sta starša! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
7. 10. 2016

Pevec Adam Levine in njegova žena, model in manekenka Behati Prinsloo, sta te dni čisto iz sebe od sreče, saj sta pred dnevi prvič postala starša.

Enaindvajsetega septembra se jima je namreč v Los Angelesu rodila hčerka, ki sta jo poimenovala Dusty Rose. Kot je znano, je malčica zdrava in naj bi bila zelo podobna svoji mamici, ki ji je med porodom ob strani ves čas stal njen mož in jo držal za roko. Oba pa sta, ko sta deklico prvič dobila v roke, ostala brez besed in bruhnila v jok. Parček, ki je pred oltar stopil leta 2014, je novico o tem, da pričakujeta otroka, javnosti sporočil marca, le mesec kasneje pa sta izdala, da se jima bo pridružila deklica. Dejstvo, da bosta postala starša, ju naj ne bi pretirano prestrašilo, zato se nanj nista posebej pripravljala. Odločila sta se namreč, da bosta preprosto šla s tokom in se sproti spopadala z vsem, kar jima bo prišlo na pot.

Mala Dusty Rose najverjetneje ne bo ostala edinka, saj je par že pred meseci napovedal, da si želi veliko otrok. Levine bi jih imel najmanj sto, Behati pa se o številu ni izrekla.

Tekst: Tina Ambrožič