Aktualna zbirka tujih tračev, da ne boste česa spregledali!

5. 1. 2016

V minulih nekaj dneh in tednih se je toliko tega dogajalo, da smo komaj dohajali. Da pa boste vendarle na tekočem, smo jih nekaj zanimivejših zbrali v tokratni trič-trač pregled.

Če ste morda spregledali ...

Četrtič postal očka

Igralec Hugh Grant (55) je s svojim dekletom, 35-letno švedsko TV-producentko dobil drugega skupnega otroka. Skupaj že imata triletnega sina Johna, zdaj pa sta dobila deklico. Pred kratkim je v nekem intervjuju dejal, da priporoča imeti otroke: "Imejte jih kar nekaj!"

Odplačal očetove dolgove

Avstralski igralec Chris Hemsworth je skromen, saj mu slava nikoli ni stopila v glavo. Najraje ima svojo družino in vedno poskrbi zanjo. Tako je pred kratkim odplačal očetove dolgove, tako da oče sploh ni vedel za to. Samo poklical ga je in dejal, naj pogleda na svoj račun. Sicer pa Chris ne služi le z igranjem. Pred kratkim je namreč posnel reklamo za vrhunske ure Tag Heuer.

Zanika, da ji je uspelo le zaradi zadnjice

Reperka Nicki Minaj (33) je zelo ponosna na svojo veliko zadnjo plat, ki jo vedno znova rada pokaže javnosti. In tudi za nastop pred angolskim predsednikom se je oblekla zelo izzivalno - v prosojni pajac. A zvezdnica zavrača očitke, da je uspešna le zaradi svoje zadnjice.

Zaprli so njegovo dobrodelno kliniko

Pevec Lenny Kravitz (51) je na Bahamih odprl dobrodelno stomatološko kliniko, v kateri so ameriški zobozdravniki zastonj zdravili tamkajšnje prebivalce. Lenny namreč del leta preživi v Gregory Townu in se je spoprijateljil z domačini. A ker naj ustanova ne bi delala po pravilih, so jo inšpekcijske službe zaprle. Zdravniki naj namreč ne bi imeli delovnih dovoljenj. Pevec naj bi že najel odvetnike, da čim prej rešijo neprijeten zaplet.

Toži gradbeno podjetje

Igralka Sharon Stone (57) se je odločila tožiti gradbeno podjetje, ki naj bi uničilo njeno vilo. Vgraditi bi ji morali talno gretje in še nekaj stvari, oni pa naj bi vse skupaj samo še pokvarili, je prepričana Sharon. Podjetju naj bi že pred dvema letoma plačala za obnovo, a nič ne deluje tako, kot bi moralo. Zdaj pravico išče po pravni poti.

Ženska z največ stila

V Veliki Britaniji so očitno ženske tako navdušene nad vojvodinjo Kate (33), da so jo znova razglasile za najbolje oblečeno žensko leta 2015. Odkar je postala soproga prestolonaslednika, princa Williama (33), jo ženske v domovini pri oblačenju zvesto kopirajo. Kate ima to sposobnost, da vešče združuje dizajnersko modo s tisto bolj dostopno večini.

Aretirana zaradi utaje davkov

Vrhunska manekenka Bar Rafaeli (30) je skupaj z mamo končala v zaporu, ker naj bi utajila davke. Zasegli pa so tudi nekaj njenih vrednih predmetov, med drugim avtomobil. Aretirali so jo na domu v Izraelu, kjer živi s soprogom, podjetnikom Adijem Azro (41). Brez dovoljenja oblasti z mamo naslednjih šest mesecev ne bosta smeli zapustiti države.

Po 25 letih umaknila obtožbo

Pevka Madonna (57) je po 25 letih s sodišča umaknila obtožbo, da jo je takratni mož, igralec Sean Penn (55), pretepal. Privezal naj bi jo na stol in tepel s palico. Madonna in Sean sta se spoznala na snemanju videa za pesem Material Girl, poročila pa sta se le nekaj mesecev pozneje. Po štirih letih pa je zakon razpadel.

Uspešno prestal operacijo srca

Igralcu Martinu Sheenu (75) so pred dnevi vgradili srčni spodbujevalnik. Operacijo je odlično prestal in vsi čakajo, da se kmalu vrne domov. Spomnimo, da je Emilio oče igralcev Charlieja Sheena (50) in Emilia Esteveza (53), ki pa ne uporablja očetovega priimka, ker je vedno želel uspeti sam.