Amber Heard trdi, da naj bi jo Johnny Depp pretepal

19. 6. 2016 | Vir: Lady
Deli
So igralkine trditve o zlorabah resnične, ali bi svoj kratki zakon rada le dobro iztržila?  (foto: Profimedia)
Profimedia

Še en par, ki se dokončno razhaja, sta tudi ljubka tridesetletna igralka Amber Heard in igralec Johnny Depp.

Vzrok za njun razhod naj bi bilo družinsko nasilje, zaradi česar je igralka le po petnajstih mesecih zakona vložila prošnjo za ločitev, v kateri je kot razlog sicer navedla nepremostljive razlike.

A igralec naj bi jo že dlje časa pretepal, zaradi česar se je zbala za svoje življenje in na sodišču zaprosila tudi za prepoved približevanja. Obtožbe o zlorabi je podkrepila s fotografijami, na katerih so dobro vidne modrice na njenem obrazu, ki naj bi nastale med prepirom zaradi udarca s telefonom. Nedavno pa so v medije prišla tudi sporočila, ki naj bi si jih izmenjevala Heardova in igralčev osebni asistent Stephen Deuters. Ta pričajo o tem, da je Depp igralko zlorabljal že na začetku njunega razmerja, ko naj bi jo tudi obrcal. Kot vedo povedati dobro obveščeni, naj bi igralec v zadnjem času res vse pogosteje posegal po alkoholu, ki je verjetno tudi eden izmed razlogov za njegove izpade.

A da bi kdaj bil nasilen do žensk, naj ne bi držalo, kar je potrdila tudi njegova bivša žena, Vanessa Paradis, s katero sta bila poročena štirinajst let in imata dva otroka – sina Johna Christopherja in hčerko Lily Rose. Slednja je prav tako stopila očetu v bran in na družbenem omrežju Instagram ob fotografiji, na kateri je skupaj z očetom, zapisala, da je njen oče ljubeč človek in čudovit očka. Na očitke o tem, da je svojo, zdaj že nekdanjo, partnerko zlorabljal, se sicer Johnny ni odzval, ga je pa celotna stvar gotovo zelo prizadela. Le nekaj dni pred vlogo prošnje za ločitev mu je namreč umrla mama, Betty Sue Palmer, na katero je bil zelo navezan. Tudi zato se je na navedbe in govorice, ki se pojavljajo v javnosti, odzval le na kratko in prek svojega publicista. Ta je medijem zaupal, da Johnny govoric in drugih informacij ne bo komentiral, si pa želi, da bi se ta kratek zakon čim prej končal. Tudi zato je že najel odvetnico, Lauro Wasser, ki je sicer v ločitvenih postopkih pomagala mnogim znanim obrazom, med drugim tudi Angelini Jolie, Kim Kardashian, Britney Spears in drugim.

A da bi se parček ločil po hitrem postopku, je vsaj na prvi pogled nemogoče, saj predporočne pogodbe nista imela. Zato bi Johnnyja ta kratek in turbulenten zakon lahko tudi dobro udaril po žepu. Igralec je namreč vreden okoli 400 milijonov dolarjev, kar pomeni, da bi Amber, ki je sicer zaprosila tudi za finančno podporo po razvezi, lahko dobila okoli 20 milijonov dolarjev.