Ana Colja: ‘Najhujše’ zabave so v Los Angelesu

Vir: Story
13. 9. 2009

Manekenka Ana Colja, stara 28 let, je v kratkem času osvojila modni svet. Zaupala nam je, zakaj tako zelo obožuje Los Angeles in zakaj so razmerja na razdaljo zelo zahtevna.

“Kjerkoli na svetu sem bila na zabavah, so bile ‘najhujše’ v Los Angelesu. A jih ne obiskujem vsak dan, čeprav se vsak dan nekaj dogaja. Se jih pa splača obiskati, ker so lahko super. Še posebej ko poznaš določen krog ljudi, ki te vabijo povsod, kjer imaš vse zastonj.”

Ana je trenutno samska, kar pa ji zelo ustreza saj je bila osem let nenehno v zvezah. “Mi kar ustreza, da se po toliko časa lahko osredotočim nase. Ko sem zaljubljena, gre vse za partnerja. Pa ne da se pritožujem, ampak vseeno mi je lepo, da se posvečam sebi. In da grem v svoji smeri in počnem, kar želim. ”

V zadnjih osmih letih je imela le razmerja na daljavo, česar ne priporoča nikomur. “Veliko je odrekanja in kompromisov. Veliko se je treba pogovarjati, in ko si skupaj, se moraš pač posvetiti drug drugemu. V mojih razmerjih manekenstvo nikoli ni pomenilo težave. Treba pa si je zaupati in se veliko pogovarjati. Če se imata dva rada, je marsikaj mogoče. ”

Nova Story že v prodaji

Story