Ana Haložan: V mondenem Saint-Tropezu

Ana Haložan: V mondenem Saint-Tropezu (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lady
2. 9. 2016

Lanska miss Universe Ana Haložan se je v mondenem francoskem letovišču, ki je priljubljeno pribežališče za slavne in bogate, predajala sončnim žarkom poletnega sonca, vendar časa za poležavanje ni bilo veliko.

Namen njenega obiska je bil namreč v večini posloven, saj je dobila možnost snemanja oglaševalske kampanje za uspešna podjetja, kot je Range Rover, in priznano blagovno znamko kopalk Pletix. Tam je imela priložnost spoznati tudi nekaj zvenečih imen iz sveta estrade, med drugim nekdanjo ženo milijarderja Donalda Trumpa, Ivano, in nekdanji supermodel Victorio Silvstedt.

"Izkušnja je bila res nepozabna, Saint-Tropez je prečudovito mondeno mesto, obiskala sem ga že večkrat, ampak vedno z drugačnim namenom," svoje občutke opiše Ana, ki je po zmagi na tekmovanju Miss Universe Slovenija v zadnjem letu prepotovala že skoraj ves svet. Po neljubem dogodku, ko je tik pred svetovnim izborom v Las Vegasu padla in si pri tem poškodovala obrazni živec, pa se je njeno ime vtisnilo v spomin marsikaterega ameriškega veljaka, zato bi lahko rekli, da je iz travmatične izkušnje znala potegniti največ, kar se je dalo. V svojem delu uživa, zato je vesela, da tudi po predaji lepotnega naziva niza velike uspehe.

"Obožujem manekenstvo kot svoje delo, profesionalen odnos imam do vsakega dela, ki ga opravljam. Svoje delo je treba jemati s srcem in z voljo po uspehu. V življenju je vse mogoče, ni meja, dokler imamo zdravje.

Tekst: A. K.
Foto: osebni arhiv

Priporočamo