Angelina Jolie bo igrala v srhljivki Those Who Wish Me Dead

Angelina Jolie bo igrala v srhljivki Those Who Wish Me Dead (foto: profimedia) profimedia
Vir: STA
30. 1. 2019

Ameriška igralka in režiserka Angelina Jolie bo zaigrala v srhljivki Those Who Wish Me Dead. Režijo bo prevzel Taylor Sheridan, ki bo prispeval tudi scenarij. Film, ki se bo naslonil na istoimensko knjižno predlogo Michaela Koryte, bo pripovedoval o štirinajstletniku, ki je bil očividec brutalnega umora.

Fanta pod lažnim imenom vključijo v program preživetja v divjini, ki je namenjen problematičnim najstnikom. Morilci v iskanju fanta ubijejo vsakega, ki jim prekriža pot, je vsebino filma povzel spletni portal Variety. Zgodba filma bo postavljena na podeželje v ameriški zvezni državi Montana, kjer divja obsežen gozdni požar.

Katero vlogo bo prevzela Angelina Jolie, zaenkrat ni znano, film pa naj bi začeli snemati maja.

Sheridan je med drugim znan po scenarijih za filme Sicario: Onkraj zakona, Za vsako ceno in Sledi v snegu, slednjega je tudi režiral.

Angelina Jolie je skupaj z nekdanjim partnerjem Bradom Pittom nazadnje zaigrala v drami Ob morju iz leta 2015, ki jo je tudi sama režirala. Maja 2020 naj bi v kinematografe prišel drugi del Zlohotnice, filmske uspešnice iz 2014, v katerem je prevzela naslovno vlogo.