Angelina Jolie se namerava vrniti pred kamero

Angelina Jolie se namerava vrniti pred kamero (foto: profimedia) profimedia
Vir: STA
5. 9. 2017

Ameriška igralka Angelina Jolie se po letu dni premora namerava vrniti pred kamero. "Zaradi družinske situacije in skrbi za otroke zdaj že več kot leto dni nisem delala," je za Hollywood Reporter po poročanju nemške tiskovne agencije dpa povedala 42-letna igralka, ki upa, da se bo to spremenilo v nekaj mesecih.

"Ko začutim, da je čas, da začnem ponovno delati, lahko ponovno delam," je dodala dobitnica oskarja za stransko vlogo v filmu Nore in svobodne. Njen naslednji angažma bo najverjetneje v nadaljevanju filma Zlohotnica, česar se že "zelo veseli". Kot je še povedala, je dobila več različnih ponudb, med drugim scenarij z naslovom Kleopatra. Vendar pa ni še nobene uradno potrdila.

Nazadnje je igralka režirala vojno dramo First They Killed My Father, ki bo septembra predvajan na Netflixu.

Angelina Jolie je znana tudi iz filmov, kot so Lara Croft: Tomb Raider, Mogočno srce in Zamenjan, ter po zvezi z igralskim kolegom Bradom Pittom, s katerim se je leta 2014 tudi poročila. Eden najbolj prepoznanih hollywoodskih parov, ki so mu mediji nadeli ime Brangelina, je skrbel za šest otrok, skupaj nastopal denimo v filmu Gospod in gospa Smith ter bil aktiven v številnih humanitarnih projektih. Lani je Angelina Jolie vložila vlogo za ločitev.

Značke: Angelina Jolie