Anika Horvat: Na oddih v vročo Španijo!

Vir: Story
2. 8. 2009

V zadnjih julijskih dneh si je pevka Anika Horvat le vzela nekaj časa zase in sama odpotovala v Španijo, k eni izmed najboljših prijateljic, priznani fotografinji Marti Lamovšek.

Anika bo v Španiji preživela teden dni in ta čas izkoristila za sproščeno druženje s prijateljico in poležavanje na vročih španskih plažah. S seboj pa ni pozabila vzeti tudi svojega fotografskega objektiva, saj kamorkoli gre, rada zabeleži posebne trenutke.

Z Marto si bosta zagotovo vzeli kak dan tudi za fotografijo in se odpravili raziskovat skrite kotičke ter neštete zanimivosti. Letošnje poletje je za Aniko nekaj posebnega, saj se je odločila, da intenzivno poprime za delo v vlogi optika. Večino poletnih dni, ko je sezona za nakup novih očal na vrhuncu, pevka izkoristi za delo v družinskih optikah v Portorožu in Kopru.

S sestro Tino svetujeta številnim strankam, ki so nad njihovo bogato ponudbo sončnih in korekcijskih očal najrazličnejših svetovnih modnih znamk popolnoma navdušeni.

Med prostimi trenutki, ki pa jih je bolj malo, po novem zelo skrbi tudi za svojo postavo, saj je opazno shujšala. Najraje pa čas še vedno preživi s svojima igrivima nečakoma Nikijem in Lano, ob večerih pa se zateče v snemalni studio, kjer počasi pripravlja nov glasbeni material za nov album.

Pripravlja presenečenje

Anikin očarljivi glas je kot magnet za številne generacije in množice poslušalcev kakovostne glasbe. Pevka pripravlja tudi prvovrstno presenečenje na bližajoči se jesenski Slovenski popevki, kjer bo odpela pesem vrhunskega primorskega kantavtorja Rudija Bučarja z naslovom Samo ti.


Alojz Petrovčič

Nova Story že v prodaji

Story