Anna Ermakova: Očka Becker je najprej ni priznal, zdaj pa poka od ponosa

Anna Ermakova: Očka Becker je najprej ni priznal, zdaj pa poka od ponosa (foto: profimedia) profimedia
29. 1. 2015

Anna Ermakova, ki jo je nekdanji nemški teniški zvezdnik Boris Becker spočel med izredno kratko in predvsem škandalozno afero, je stopila iz očetove sence in navdušila kot manekenka.

Štirinajstletna Anna Ermakova je pred kratkim podpisala pogodbo z modno agencijo Mega in trdi, da je le zato, ker ji gre v šoli zelo dobro, od svojih staršev dobila dovoljenje za ukvarjanje z manekenstvom. In tako se je minuli teden prvič sprehodila po modni brvi.

To je rdečelaska v okviru berlinskega tedna mode storila zelo samozavestno, o tremi ni bilo ne duha ne sluha. Najprej je očarala v svetlikajoči se mini oblekici, nato pa še v resasti obleki v slogu dvajsetih let. Seveda se je ob tem tudi sama dobro zavedala, da je glavna zvezda šova nemške modne znamke RIANI. Ob 178 centimetrov visokem novem modnem obrazu je zbledela celo zelo živahna in pozornost zbujajoča kolekcija. Anna se je po modni brvi prvič sprehodila ob spremljavi pesmi A Kind of Magic skupine Queen, kar je bilo še kako primerno. Ko se je pojavila, je bilo v zraku namreč dejansko čutiti neko magičnost, pogledi navzočih pa so se kar lepili na zanimivo najstnico.

Kritike na družbenih omrežjih

In ta najstnica je očarala tudi svojega odtujenega očeta, nekdanjega nemškega teniškega zvezdnika Borisa Beckerja. Ta se je z modnim uspehom hčerke, ki mu jo je povila Angela Ermakova, pohvalil na Twitterju, na katerem je ob njeni fotografiji napisal: "Kako prečudovita je ta mlada dama."

Seveda ves svet ve, kje in v kakšnih okoliščinah je bila Anna spočeta. Boris je namreč javno priznal, da se je to zgodilo v londonski restavraciji Nobu, v katero se je leta 1999 s prijatelji napotil po porazu v Wimbledonu. Tam je spoznal Angelo, s katero naj bi po pisanjih medijev seksal kar v shrambi za metle, a Boris je pozneje to zanikal in pojasnil, da sta seksala na stopnicah med dvema straniščema. Čeprav mu je Anna na las podobna, je sprva zanikal, da je njen oče in zahteval celo test očetovstva ... Tega, da ni priznal lastne hčerke, številni še vedno niso pozabili, zato so mu na družbenih omrežjih namenili tudi kritike. Eden od sledilcev ga je zbadljivo vprašal: "Kako pogosto si jo pa v zadnjih letih videl?"

Vprašanje, na katero zna odgovoriti le ta 47-letni Nemec, ki ima poleg Anne še tri otroke. Nekdanja soproga Barbara Feltus mu je povila danes 21-letnega Noaha in 15-letnega Eliasa, v zakonu z nizozemsko manekenko Sharlely 'Lilly' Kerssenberg, s katero je poročen od leta 2009, pa je dobil Amadeusa Benedicta Edleyja Luisa, ki bo februarja dopolnil pet let.