Avstralija vabi princa Harryja na fantovščino ali medene tedne

Avstralija vabi princa Harryja na fantovščino ali medene tedne (foto: profimedia) profimedia
Vir: STA
30. 11. 2017

Avstralski minister za turizem Steve Ciobo je povabil princa Harryja, naj v deželi "tam spodaj" praznuje svojo fantovščino ali medene tedne s svojo bodočo soprogo Meghan Markle.

Minister je v pismu, ki ga je poslal v palačo Clarence House, pripravil seznam dejavnosti za udeležence fantovščine in možnosti za romantične medene tedne za mladoporočenca.

"Organiziramo veliko fantovščin in imamo veliko smešnih oblačil, v katere bi ga lahko oblekli, med drugim v stevardeso ali polinezijsko krilo," je predlagal Ciobo.

Princ in njegovi prijatelji bi teden pred poroko lahko praznovali adrenalinsko - od bara do bara s helikopterjem po Severnem teritoriju, plavanje s kitovci in "jetpacking" v slogu James Bonda ob Zlati obali.

Ciobo bodočima mladoporočencema predlaga medene tedne v odmaknjenosti avstralske divjine ali razkošje na otoku Lizard, ki je del Velikega koralnega grebena.

33-letni Harry in 36-letna ameriška igralka Meghan se nameravata poročiti maja prihodnje leto v kapeli na Windsorskem gradu v Londonu. Princ je že velikokrat obiskal Avstralijo, nazadnje junija, poroča nemška tiskovna agencija dpa.