Bepopovka Tinkara je priznala!

Bepopovka Tinkara je priznala! (foto: Primoz Predalic) Primoz Predalic
17. 3. 2017

V nestrpnem pričakovanju Novine rojstnodnevne zabave 25. marca v klubu Cirkus in nastopa z dvema največjima hitoma, s katerim bo svojo obletnico okronala tudi oboževana skupina Bepop, smo o vsesplošnem navdušenju, ki se ovija okoli dogodka, povprašali kar njihovo članico, zgovorno in simpatično Tinkaro Fortuna.

Od mnogih ponudb, od snemanja novih pesmi in vrnitve na slovensko glasbeno sceno, jih je revija Nova prepričala s skupno nitjo, petnajsto obletnico in ob veliki podpori, ki so jo ob tem izkazali stari oboževalci, je pač težko ostati ravnodušen. Prebuja se nostalgija, saj strast v podpornikih še zdaleč ni poniknila, pove Tinkara: »Moja hči, ki obiskuje osnovno šolo, ve, da smo nekoč nastopali in že komaj čaka, da se vrnemo na oder.« Medtem, ko bo štiričlanska zasedba na odru dihala z gorečimi oboževalci, bodo sicer varstvo Bepopovskega 'podmladka' v svoje roke vzeli njihovi stari starši.

»Radi me izzovejo«

Kopica pisem in spominkov, že pred leti podarjenih s strani oboževalcev, še vedno ostajajo shranjeni na varnem, Tinkara pa v isti sapi še z nasmeškom priznava, da se petju starih uspešnic na rojstnih dnevih prijateljev težko izogne: »Težko se izognem temu, da ne odpojem našega hita Ti si moje sonce. Vedno me radi izzovejo, da jim zapojem še nekaj 'našega', kar me spravlja v nelagoden položaj, ker se temu res težko izognem, pa vendar kdaj nisem pri volji. «