Beyonce na razkošni indijski poroki, ki bo stala kar 100 milijonov dolarjev!

Beyonce na razkošni indijski poroki, ki bo stala kar 100 milijonov dolarjev! (foto: Profimedia) Profimedia
12. 12. 2018

V Indiji so v teku priprave na eno najdražjih porok v zgodovini, ki bo menda stala več kot 100 milijonov dolarjev. Zgolj za primerjavo - toliko je stala tudi poroka princa Charlesa in princese Diane.

Poročila se bo namreč hčerka enega od najbogatejših Indijcev, tajkuna Mukesha Ambanija. Hčerka Isha se bo poročila z Anandom Piramalom, ki je prav tako milijarderjev sin. Med številnimi gosti sta tudi Beyonce in Hillary Clinton.

Proslava poroke bo trajala deset dni, nevestin oče pa je za goste zakupil pet luksuznih hotelov v mestu Udaipur, kamor bodo svate prepeljala zasebna letala. Ceremonija bo potekala v domu neveste v Bombaju, v stavbi, ki ima kar 27 nadstropij. Sicer pa Ambani velja za enega najbogatejših ljudi na svetu.  Na posnetku si lahko ogledate, kakšna je bila videti Ishina in Anandova zaroka - zaročila sta se v Italiji, ob tej priložnosti pa jima je zapel Johnny Legend.

Na zasebni predporočni zabavi naj bi po govoricah sodeč pela tudi Beyonce, ki je objavila fotografijo z zabave na svojem Instagram profilu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Priporočamo