Beyonce ni edina zvezdnica, ki je izgubila otroka zaradi spontanega splava

Beyonce ni edina zvezdnica, ki je izgubila otroka zaradi spontanega splava (foto: profimedia) profimedia
25. 10. 2015

Po nekaterih statistikah se od 10 do 25 odstotkov nosečnosti konča s spontanim splavom, a o tej temi se zelo redko odkrito govori. Tudi zato gre toliko bolj spoštovati tiste velike zvezdnice, ki so se odločile, da o tem odkrito spregovorijo. Ena takšnih je tudi Beyonce.

Po rojstvu hčerke Blue Ivy je Jay-Z svoji soprogi Beyoncé posvetil pesem, v kateri je omenil tudi njen spontani splav. Leto dni pozneje je 34-letna glasbenica spregovorila o izgubi otroka:

"Pred dvema letoma sem bila prvič noseča, poslušala sem bitje srca in to je bila najlepša glasba, ki sem jo kdaj slišala. Izbirala sem imena, si predstavljala, kakšen bo moj otrok ... Počutila sem se zelo materinsko. Ko sem odšla v New York na pregled, pa bitja srca ni bilo več. Samo teden dni prej sem bila pri zdravniku in je bilo vse v redu ... Odšla sem v studio in napisala najbolj žalostno pesem vseh časov. To je bila prva pesem na mojem novem albumu. In bila je najboljša terapija zame, saj je bila to najbolj žalostna izkušnja, ki sem jo prestala v življenju."

Na Cosmopolitan.si si lahko preberete še, katere vse druge zvezdnice so šle čez žalostno izkušnjo spontanega splava poleg Beyonce.