Beyonce objavila prvo fotografijo dvojčkov

14. 7. 2017 | Vir: STA
Deli
Beyonce objavila prvo fotografijo dvojčkov (foto: profimedia)
profimedia

Ameriška pevka Beyonce je danes na Instagramu objavila prvo fotografijo svojih novorojenih dvojčkov in razodela njuni imeni - Sir Carter in Rumi. Kot je še zapisala diva, sta dvojčka dopolnila en mesec. Fotografija je podobna tisti, ko je naznanila, da pričakuje dvojčka, in ki je v nekaj urah dosegla sedem milijonov všečkov.

Beyonce je na fotografiji bosa ter oblečena v turkizen spodnji del bikinija, vijolično ogrinjalo s cvetličnim vzorcem in modro tančico, ki sega do tal, lasje ji plapolajo čez ramena. Dvojčka, ki sta prav tako ogrnjena v bujno ogrinjalo, drži v svojih rokah.

V ozadju fotografije je Beyonce obdana z bogatim cvetličnim aranžmajem in razgledom na ocean.

Fotografija je v nekaj urah od objave zbrala že več kot pet milijonov všečkov in po priljubljenosti za zdaj še zaostaja za njeno znamenito fotografijo, ko je prav tako na Instagramu objavila, da s soprogom raperjem Jay-Zjem pričakujeta dvojčka.

Na tisti fotografiji je bila Beyonce oblečena le v spodnje perilo in prekrita s tančico. Okoli nje pa je bil prav tako bogat cvetlični aranžma.

35-letna Beyonce in 47-letni Jay-Z veljata za enega od vodilnih parov glasbene industrije in imata že petletno hči Blue Ivy, piše francoska tiskovna agencija AFP.

Do danes par niti ni potrdil rojstva dvojčkov, to je na družbenih omrežjih priznal oče pevke. Mediji so o rojstvu poročali prejšnji mesec.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan