Billu Cosbyju žena stoji ob strani

12. 12. 2014

Camille (70) in Bill Cosby sta poročena že več kot 51 let in si vseskozi stojita ob strani. Soproga tako podpira moža tudi zdaj, ko je v verjetno najtežjem življenjskem obdobju in ga bremenijo obtožbe za seksualno nasilje. Camille je bila stara samo 19 let, ko je z Billom (77) stopila v zakon, njegov nečak pa trdi, da ni kriv tega, česar ga obtožujejo.

Zakonca Cosby pa sta zelo težke trenutke preživljala že veliko pred škandalom, ki trenutno buri duhove. Leta 1997 so jima namreč ubili edinega sina Ennisa, ki je bil star komaj 27 let. Ko je v Los Angelesu menjaval prazno avtomobilsko pnevmatiko, so ga ustrelili nepridipravi, ki so ga hoteli oropati.

Ennis je bil obetaven učitelj in zelo dobrosrčen fant. Zaradi disleksije, ki so mu jo diagnosticirali leta 1988, je pomagal drugim s podobnimi težavami, poleg tega pa je diplomiral z odliko in nameraval doktorirati. Žal pa tako zelo pridna ni bila Billova danes 48-letna hčerka Erinn, ki je svojo mladost preživela v znamenju žuriranja in jemanja mamil. Camille in Bill sta vztrajala pri tem, da mora Erinn odrasti sama, torej na težji način, zato je bil njun odnos s hčerko, ki je boksarskega šampiona Mika Tysona nekoč obtožila, da jo je poskušal posiliti, precej slab.

Ko sta izgubila Ennisa, pa sta se s težavno hčerko, ki je šla na zdravljenje in danes živi mirno življenje v Filadelfiji, kjer študira psihologijo izobraževanja, vendarle pobotala. Druge tri hčerke, 49-letna Erika, 41-letna Ensa in 37-letna Evin, pa jima niso povzročale preglavic. Najstarejša je diplomirala iz umetnosti in je profesorica tega predmeta na neki newyorški šoli, najmlajša pa je diplomirala iz mode in ima svoj butik.

Značke: Bill Cosby

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri