Bivša Playboyeva zajčica o desetmesečni aferi s Trumpom in opravičilom Melanii!

Bivša Playboyeva zajčica o desetmesečni aferi s Trumpom in opravičilom Melanii! (foto: profimedia) profimedia
Vir: STA
23. 3. 2018

Bivša Playboyeva zajčica Karen McDougal je v četrtek v intervjuju opisala desetmesečno afero, ki naj bi jo imela z ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom pred desetimi leti. Ob tem se je opravičila Trumpovi soprogi Melanii.

"Kaj drugega lahko rečeš kot, žal mi je?" je dejala McDougalova v intervjuju za CNN. "Žal mi je. Ne bi hotela, da se to zgodi meni," je dodala.

Prvi televizijski intervju po domnevni aferi je dala nekaj dni po tistem, ko je vložila tožbo proti družbi American Media, ki ima v lasti tabloid National Enquirer. S tožbo želi razveljaviti pogodbo o pravicah za njeno zgodbo, ki jih je za 150.000 dolarjev prodala pred predsedniškimi volitvami leta 2016.

Trump je zanikal afero z McDougalovo kot tudi domnevno razmerje s pornografsko zvezdnico Stormy Daniels, ki prav tako poskuša razdreti pogodbo o nerazkrivanju, ki jo je podpisala pred volitvami.

McDougalova je povedala, da s svojo zgodbo ni šla v javnost, da bi zaslužila. Njuno domnevno razmerje se je začelo, ko je spoznala Trumpa na zabavi v Playboyevi graščini v Los Angelesu leto po njegovi poroki z Melanio.

"V javnost sem šla, da bi dobila nazaj svoje pravice, da bi dokazala, da je bila pogodba nezakonita, da so me izkoristili in da dobim nazaj svoje življenje. Pika," je dejala.

Po njenih navedbah je bilo razmerje s Trumpom sporazumno in ljubeče, videla sta se najmanj petkrat na mesec. Povedala je še, da jo je predstavil svojim starejšim otrokom in da jo primerjal s svojo hčerko Ivanko.

Melanio je omenil le enkrat in "jasno, razlog, da je ne omenjam, je, ker imam slabo vest", je McDougalova povzela Trumpove besede.

Priporočamo