Bizarni trič trači iz življenja slavnih

19. 1. 2015
Deli
Zooey Deschanel

Mileyin mlajši brat ljubi sestro njenega fanta, Billy Bob Thornton sanjari o Anistonovi, Zooey Deschanel pa bo bojda zibala, če jih na hitro omenimo le nekaj. Več pa v nadaljevanju ...

Braison Cyrus
Billy Bob Thornton

Iz Novine rubrike Tudi slavni so čudaki ...

Ljubi Schwarzeneggerjevo hčerko

Model in igralec Patrick Schwarzenegger z razmerjem s težavno pevko Miley Cyrus spravlja ob živce svoja starša, Arnolda Schwarzeneggerja in Mario Shriver, ki pa ju je zdaj z izbiro fanta razočarala še 23-letna hčerka Christina. Mileyjin mlajši brat, 20-letni Braison Cyrus, je na Instagramu namreč objavil fotografijo, na kateri pozira s Christino, in se pohvalil, da je od decembra v razmerju z njo.

Sanjari o Jennifer Aniston

Billyja Boba Thorntona, nekdanjega soproga Angeline Jolie, so v nekem intervjuju vprašali, katero bi izbral, če bi moral izbirati med Jennifer Aniston in Reese Witherspoon. "Jennifer bi bila moja prva izbira. Raje bi bil z njo. Še več, življenjski cilj mi je biti z njo," je odgovoril igralec in dodal: "Aniston je številka ena. Kolikokrat moram to še ponoviti, da boste dojeli poanto?"

Zibala bo

Zooey Deschanel, zvezdnica serije Novo dekle, je naznanila, da s fantom, producentom Jacobom Pechenikom, pričakuje prvega otroka. "Presrečna sva zaradi prihoda novega člana v najino družino," sta objavila zaljubljenca, ki sta razmerje začela pred pol leta. Otroček naj bi luč sveta ugledal poleti, ni pa znano, ali se nameravata Zooey in Jacob pred tem sprehoditi do oltarja.

Zaročen

Če gre verjeti njunemu prijatelju, sta se Usher in Grace Miguel zaročila. Glasbenik je s svojo poslovno partnerico v razmerju od leta 2009, ko se je ločil od Tameke Foster. Ker se trudita, da bi svojo ljubezen ohranjala daleč stran od javnosti, Usher redko govori o svoji izbranki, pred kratkim pa je vendarle spregovoril nekaj besed: "Pomagala mi je v najtežjih trenutkih v življenju in karieri. Je nekdo, ki me je lahko podprl in razumel, kdo sem."

Spet bo detektiv

Kyle MacLachlan bo ponovno utelesil posebnega agenta Dala Cooperja, ki preiskuje umor najstnice Laure Palmer v kultni seriji Twin Peaks, ki bo prihodnje leto dobila nadaljevanje. To informacijo je na Twitterju objavil avtor serije David Lynch, vrnitev v priljubljeno serijo z začetka devetdesetih let pa je naznanil tudi Kyle, ki je dejal: "Vzhičen sem, ker se bom vrnil v čuden in čudovit svet Twin Peaksa. Naj bo gozd z vami."

Novo na Metroplay: "Brez trdega dela in discipline ni vrhunskih rezultatov!" | Janja Garnbret