Bo Britney tretjič dahnila da?

Vir: Story
26. 7. 2009

Pevka spet preseneča. Zdaj si neskončno želi skočiti v zakonski jarem s trenutnim fantom, 37-letnim Jasonom Trawickom. Prepričana je, da je tokrat v deset let starejšem moškem našla gospoda pravega.

Čeprav sta Britney in Jason par šele nekaj mesecev, je seksi pop pevka prepričana, da je njuna ljubezen tisto pravo, kar se ti zgodi le enkrat v življenju. Britney pa se vseeno boji, da bo njen oče hotel vso zadevo malce upočasniti, je novinarjem razkril neki družinski prijatelj, zato je o svoji nameri spregovorila šele pred kratkim.

Verjetno pa vse skupaj le ne bo šlo tako gladko, saj je pevkin oče še vedno zadolžen za njeno premoženje, se pravi, da brez njega ne more odvezati mošnjička za ceremonijo, ki verjetno ne bi bila poceni. In čeprav Britney ve, da hoče oče zanjo le najboljše, ne želi, da bi se vmešaval v njeno življenje in ji govoril, kaj je prav in kaj ne.

Poleg tega je Britney zelo impulzivna ženska, ki je hkrati tudi izjemno romantična. Spomnimo se samo, da se je s Kevinom Federlinom zaročila po samo nekaj mesecih poznanstva, s svojim prvim možem Jasonom Alexandrom pa je bila poročena slabih 55 ur.

Zanimivo je dejstvo, da je še pred kratkim pevka svoja čustva gojila do dveh moških, svojega bivšega moža Kevina in zdajšnjega fanta Jasona. A očitno je romantika tokrat zmagala, predvsem ko je Jason Britney na počitnicah na Bahamih zaprosil za roko. Pevka je takoj privolila in se od sreče tudi zjokala.

Ker je šlo vse tako na hitro, je Jason takoj po zaroki tekel v bližnjo trgovino in kupil zasilen zaročni prstan. Pravega ji bo menda kupil pozneje. Poroka naj bi se zgodila nekje v tropskih krajih. Britneyjina sinova, triletni Preston in dveletni Jayden, bosta seveda prisotna.

Težave s kilogrami

Mesec dni počitnic in lagodnega življenja je bil dovolj, da je Britney pridobila na teži in se zdaj ponovno otepa z odvečnimi kilogrami. Ljubezen do hitre prehrane in sladkarij je terjala svoj davek in Britney se je zredila za šest kilogramov.

Preprosto ne mara zdrave hrane, sadja in zelenjave. Uživa le v mastni hrani. V torbici skriva priboljške tudi pred svojimi trenerji. Zaradi trenutnega stanja je zaskrbljen tudi pevkin oče, saj se dobro zaveda, da bo morala nekaj hitro ukreniti, ker bo sicer težko izpeljala svojo turnejo.

Sandra Bratuša

Nova Story že v prodaji

Story