Brad Pitt in Angelina Jolie: Sta sklenila premirje?

Brad Pitt in Angelina Jolie (foto: Profimedia) Profimedia
8. 1. 2017

Po tem, ko smo bili v jeseni priča javnemu pranju perila nekoč najbolj sanjskega Hollywoodskega para, sta igralca le prišla do zaključka, da podrobnosti ločitve skrijeta pred radovedno javnostjo, najameta zasebnega sodnika in se pogodita za dobro šestih otrok. Včeraj sta namreč podala skupno izjavo: »Delovati morava kot eno.«

Losangeleško višje sodišče zdaj rešuje primer brez podajanja informacij javnosti, eden izmed njunih odvetnikov je dejal, da je sklep prišel na njuno željo za 'zdravje celotne družine.'

Angelina JoliePred dnevi na letalu ujeta Angelina z otroci, kar dokazuje, da le ni na prisilnem obisku psihiatrične klinike, kot so sprva predvidevali.

Če pobrskamo po spominu: vse se je začelo, ko so na Pitta (53) pričele leteti obtožbe zoper nasilja proti 15 – letnemu sinu Maddoxu (očitkov je zdaj oproščen), Joliejeva (41) pa je nemudoma želela popolno skrbništvo nad vsemi otroki, Maddoxom, Paxom, Zaharo, Shiloh in dvojčicama Knox in Vivienne.

BrangelinaŠe iz srečnih Brangelininih časov – po vnetih iskricah na snemanju filma Gospod in gospa Smith sta bila v zvezi 12 let, od tega dve v zakonskem jarmu. 

V poplavi informacij je bilo težko izbrati 'pravo stran,' a na nedeljski podelitvi nagrad Zlatih globusov (po ločitveni farsi prvi večji Bradov nastop v javnosti) je postalo več kot očitno, za katero so se odločili zvezdniški prijatelji – več v tem videoposnetku.