Burna hollywoodska razmerja

Burna hollywoodska razmerja (foto: profimedia) profimedia
Vir: Nova
6. 6. 2017

Tudi pri slavnih zvezdnikih v ljubezni ne cvetijo le rožice. Tudi oni ljubijo, se sovražijo, varajo, se zapuščajo in so ponovno skupaj. Pa poglejmo nekaj najbolj burnih.

Sienna Miller in Jude Law

Zagotovo sta bila eden najlepših parov na sceni in tudi eden bolj burnih. Leto dni po poroki je Sienna izvedela, da jo soprog vara z varuško, ki je pazila na otroke iz njegovega prvega zakona. Jude se je Sienni opravičil in to celo javno, a žal ni pomagalo. Njun zakon ni zdržal. Po letu dni sta bila ponovno skupaj še dve leti, nato pa sta se dokončno razšla.

Pamela Anderson in Tommy Lee

To je zagotovo ena bolj vročih ljubezenskih zgodb, ki je trajala skoraj 20 let. Spremljal jo je ves svet, saj sta se noro ljubila, prav tako noro javno prepirala, se tožila, zmerjala in izmenično obiskovala centre za odvajanje od raznih slabih navad. No, znana sta pa tudi po tem, da je v javnost prišel njun domači porno posnetek. Danes sta v dobrih odnosih, saj imata skupaj dva sinova, Dylana Jaggerja in Brandona Thomasa.

Chris Brown in Rihanna

Pevka Rihanna in raper Chris Brown sta se zdela sanjski par. Oba sta govorila, da sta našla ljubezen svojega življenja. A še zdaleč ni bilo tako. Ko ga je lepotica ujela z drugo, sta se grdo skregala in vse skupaj je šlo tako daleč, da je Chris pretepel Rihanno in zaradi tega celo končal na sodišču. Njuna zveza je razpadla, a pozneje so ju še nekajkrat videli skupaj in kazalo je že, da se bosta pomirila. To se ni zgodilo in zdaj sta le prijatelja.

Justin Bieber in Selena Gomez

Justin Bieber in Selena sta bila praktično še najstnika, ko sta se noro zaljubila. A bila sta mlada in neizkušena. Nenehno sta se prepirala pa se ponovno pomirila, pisala sta si ljubezenske izjave na družabnih omrežjih, a na koncu sta se pred tremi leti le dokončno razšla.

Charlie Sheen in Denise Richards

Ko je bila igralka Denise Richards v osmem mesecu nosečnosti, je podala vlogo za ločitev od igralca Charlieja Sheena. Po rojstvu druge hčerke Lole Rose sta se sicer pobotala, a vseeno razmerja nista mogla več obnoviti. Leta 2006 sta se ločila, Denise pa je celo zahtevala prepoved približevanja. Nekaj časa sta se zmerjala prek medijev, leta 2012 pa sta končno zakopala bojno sekiro. Zanimivo je to, da je Denise nekaj let pozneje dobila začasno skrbništvo nad Sheenovimi dvojčki, ki jih ima z Brooke Mueller.

Tim Jeras, foto: profimedia