Cara Delevingne je naravnost obsedena s slanino

Cara Delevingne je naravnost obsedena s slanino (foto: profimedia) profimedia
22. 8. 2015

Cara Delevingne slovi kot ena najbolj zaželenih manekenk na svetu. Britanka gostih temnih obrvi, ki si kruh služi tudi kot igralka in pevka, pa ni znana le po svoji fotogeničnosti, ampak tudi po ekscentrični, a hkrati prikupni osebnosti.

Care tako nimajo radi le modni ustvarjalci in fotografi, ampak tudi njeni številni oboževalci, med drugim zato, ker ljubiteljica družabnih omrežij svoje zasebno življenje redno deli z njimi na Facebooku, Twitterju in Instagramu. Svoje privržence skoraj dnevno oskrbuje z novimi fotografijami, včasih mobilnega telefona celo na modni brvi ne more izpustiti iz rok. In tako je lani na modni reviji Gilesa Deacona 'selfie' posnela kar sredi nastopa na modni brvi, s čimer je vzbudila veliko zanimanje medijev.

Seveda pa na družabnih omrežjih ne objavlja le glamuroznih modnih fotografij, ampak svoje sledilce zabava tudi s simpatičnim repertoarjem različnih grimas, v skladu s svojim motom na Instagramu, pač.

Ta se namreč glasi 'embrace your weirdness', kar bi lahko prevedli kot 'sprejmi svojo čudaštvo'. In ko smo že ravno pri čudaštvu ...

Cara je med drugim znana tudi po tem, da je obsedena s slanino.

Svojo ljubezen do te mesne poslastice, ki jo najraje pohrusta za zajtrk, redno dokumentira prav na Instagramu, šla pa je celo tako daleč, da si je dala na podplat vtetovirati besedico BACON ... (SLANINA ...). Seveda je fotografijo tetoviranega podplata takoj delila z oboževalci.

Zvezdnica, ki povsem odkrito priznava, da je biseksualka, pa ne zabava le tistih, ki jo spremljajo na družabnih omrežjih, ampak tudi bralce tabloidov, ki jih dokaj redno polni s svojim živahnim ljubezenskim življenjem.

Preberite več na Cosmopolitan.si