Če je lahko Trump, bi lahko bila tudi jaz, zdaj pravi Oprah Winfrey!

Če je lahko Trump, bi lahko bila tudi jaz, zdaj pravi Oprah Winfrey! (foto: profimedia) profimedia
Vir: STA
2. 3. 2017

Televizijska zvezdnica in filmska igralka Oprah Winfrey je v pogovoru za Bloomberg menila, da bi se lahko tudi sama potegovala za najvišji politični položaj v državi, če je to lahko uspelo Donaldu Trumpu. Winfreyjeva je sicer odgovarjala na vprašanje in se ni sama ponujala.

Dejala je, da o tem sploh ni razmišljala, saj je menila, da nima potrebnih izkušenj z vladanjem za tako pomemben položaj. Zaradi Trumpovega uspeha si sedaj predstavlja, da morda temu ni tako.

Oddaja oziroma pogovor s televizijsko zvezdnico je bil posnet daleč nazaj, decembra lani, objavljen pa je bil šele v sredo.

Winfreyjevo, ki je ena najpriljubljenejših televizijskih osebnosti v ZDA, je podobno vprašal tudi Stephen Colbert v svoji komični oddaji januarja in takrat je zagotovila, da se v kaj takega ne bo nikoli podala.

Oprah Winfrey je popolno politično nasprotje od Trumpa, ne le zaradi tega, ker je ženska in temnopolta. Od samega začetka je leta 2008 podpirala Baracka Obamo, na lanskoletnih volitvah pa Hillary Clinton.

Z idejo o kandidaturi so se doslej igrali že tudi drugi slavni Američani, med njimi Kanye West, Mark Zuckerberg, Mark Cuban in drugi, ki sedaj upravičeno mislijo, da kaj posebnega veščin razen slave, denarja in demagogije za osvojitev predsedniškega položaja ni potrebno.

Priporočamo