Celine Dion: Poslovil se je njen Rene Angelil!

16. 1. 2016

Celine Dion je v četrtek izgubila svojega ljubljenega moža, eno in edino ljubezen svojega življenja. Zanj je skrbela do njegovega zadnjega diha.

Celine Dion: Poslovil se je njen Rene Angelil! Profimedia

Celine Dion in Rene Angelil sta se spoznala, ko je bilo Celine komaj 12 let, ko je njen brat Reneju poslal Celinin posnetek in jo je Rene želel spoznati. Ker je bila razlika v letih tako velika (kar 26 let) sta svojo ljubezen dolgo skrivala. A Celine se je vanj zaljubila prvi trenutek, ko ga je ugledala, in ravno on je kot glasbeni menedžer iz nje in njenega talenta naredil takšno zgodbo o uspehu. Tega ni nikoli pozabila.

Celine Dion: Poslovil se je njen Rene Angelil! Profimedia

Celine in Rene sta se poročila leta 1994, ko je bilo Celine 26 let. Poročne zaobljube sta ponovila leta 2000, leto za tem, ko sta izvedela, da ima Rene raka na grlu.

Celine Dion: Poslovil se je njen Rene Angelil! Profimedia

Paru se je leta 2001 rodil prvi sin René-Charles Angelil in skupaj so premagali zahrbtno bolezen. Leta 2010 so naznanili novico, da je pevka noseča z dvojčki, česar sta bila še posebej vesela, ker sta imela težave z zanositvijo. A bolezen se je vrnila ...

Celine Dion: Poslovil se je njen Rene Angelil! Profimedia

To je posestvo, na katerem je družina živela zadnja leta in kjer je Rene umrl v krogu svoje družine.

O njunem boju ljubezni z boleznijo, si lahko preberete tudi na spletni povezavi Celine Dion: Njen hudo bolan mož bi rad umrl na njenih rokah!

In še to, kot da bi ne bilo že dovolj hudo ...

  • Le dva dni po tem, ko ji je za rakom umrl mož René Angélil, se je morala kanadska glasbenica spopasti še z eno družinsko tragedijo. Njena sestra Claudette je za časnik Le Journal de Montréal razkrila, da je njun brat Daniel, ki se je zaradi raka na možganih, grlu in jeziku zdravil v bolnišnici v Quebecu, minulo soboto zjutraj za vedno zaspal. Po vsem tem je seveda razumljivo, da Céline, sicer mamica treh dečkov, trenutno ni do petja, zato je odpovedala koncerta, ki bi ju minuli konec tedna morala imeti v Las Vegasu.