Charlie Sheen se nevarno igračka s svojim zdravjem!

19. 1. 2016

Potem ko je novembra lani priznal, da je okužen z virusom HIV, je 50-letni Charlie Sheen pred dnevi spet šokiral, ko je v pogovornem šovu Dr. Oz razkril, da je prenehal jemati zdravila.

Ta izjava je še toliko bolj šokantna zato, ker ga je kirurg Mehmet Oz več tednov pred tem, ko je gostoval v njegovi oddaji Dr. Oz, spremljal s kamero in ves ta čas mu je zvezdnik vneto zagotavljal, da redno jemlje tablete, ki so mu jih predpisali zaradi okužbe z virusom HIV.

Nekdanji zvezdnik humoristične serije Dva moža in pol je torej lagal.

Bolj kot zdravnikom zaupa zdravilcu iz Mehike!

Najbolj grozljivo pa je to, da nekoč najbolje plačani televizijski igralec na svetu po novem zaupa nekemu zdravniku oziroma zdravilcu iz Mehike, ki ga oskrbuje z ominoznim koktajlom zdravil. Da bi Charlieja prepričal o uspešnosti svoje zdravilne metode, naj bi si dr. Sam Chachoua v svoje vene celo vbrizgal njegovo kri!

"To je bilo pa res prekleto čudno. A če pogledam svoje življenje in to, kaj vse sem že počel, je bila na neki način vendarle povsem običajna sreda," se je pošalil Charlie, ko je komentiral milo rečeno čudaško dejanje svojega novega osebnega zdravnika.

Posledice pa so vse prej kot smešne, saj je metoda domnevnega čudežnega zdravilca odpovedala. Dokaz za to je povečana količina virusa v njegovi krvi. Toda Charlie se s tem ne obremenjuje pretirano in vse skupaj označuje kot ponesrečen eksperiment na poti iskanja pravega zdravila.

Priporočamo