Charlize Theron iskreno o koncu razmerja s Seanom

Charlize Theron iskreno o koncu razmerja s Seanom (foto: Profimedia) Profimedia
13. 4. 2016

Štiridesetletna južnoafriška igralka, producentka in model Charlize Theron ter 55-letni ameriški igralec, filmski ustvarjalec in politični aktivist Sean Penn sta leto in pol sestavljala hollywoodski sanjski parček.

Zaljubila sta se decembra 2013, leto dni pozneje je sledila zaroka, junija lani pa je prišlo do precej presenetljivega konca razmerja. Kmalu po tem, ko sta ubrala vsak svojo pot, so se pojavile zelo trdovratne govorice, da se je Charlize po 18 mesecih razmerja preprosto nehala oglašati Seanu.

Ker naj bi kot duh izginila iz njegovega življenja, se je začelo šušljati, da je lepotica svojega kolega zapustila s tako imenovano metodo 'ghosting'.

Ta angleški izraz pomeni, da kontinuirano ignoriraš vse poskuse navezovanja stikov svojega nekdanjega partnerja in da čisto potihoma preprosto izgineš iz njegovega življenja.

Očitno so Charlize, ki si je s fantastično odigrano glavno vlogo v drami Pošast leta 2004 prislužila oskarja, te govorice pred kratkim presedle, saj je v pogovoru za revijo WSJ. Magazine prvič spregovorila o razpadu razmerja in komentirala tudi omenjene špekulacije.

"Obstaja neka močna potreba po tem, da ljudje napihnejo stvari in iz vsega naredijo senzacijo. Če človek odide iz nekega razmerja, se mora za tem skrivati neka prekleto nora zgodba ali pa neka blazna drama. In ta prekleta zadeva 'ghosting' ... Dejansko še vedno ne vem, kaj naj bi to pravzaprav pomenilo," je dejala jezna zvezdnica.

Preberite več na Cosmopolitan.si

Priporočamo