Charlotte Casiraghi je odkrila ključ do srečnega razmerja

25. 10. 2015

Charlotte Casiraghi je osma v vrsti za monaški prestol in hčerka princese Caroline ter pokojnega Stefana Casiraghija. Velikokrat je v prvih vrstah najbolj prestižnih modnih revij, na konjskih dirkah – tudi sama tekmuje – in rdečih preprogah ...

Charlotte je lepa tudi čez dan, ko je oblečena povsem običajno in ni nič naličena.
Z Gadom na poroki brata Pierra.
V Charlottinem primeru je lepota res dedna, saj je mladenka kot klon svoje mame Caroline na sliki iz leta 1988.
Nekaj potez pa je pobrala po svoji pokojni babici kneginji Grace – na sliki na višku igralske kariere v 50. letih prejšnjega stoletja.

L epotica, ki bo šele prihodnje leto 3. avgusta stara 30 let, je lepoto podedovala po mami, princesi Caroline, in babici, kneginji Grace, ki je nekoč veljala za eno najlepših igralk Hollywooda in pozneje eno najlepših monarhinj. Očeta tako rekoč ni poznala, saj je tragično preminil, ko ji je bilo komaj štiri leta, in sicer v nesreči s hitrim čolnom, s katerim je tekmoval. Lepotica ima dva brata, starejšega Andreo in mlajšega Pierra, s katerima se odlično razume. Pred štirimi leti se je noro zaljubila v nekoliko starejšega, 44-letnega francoskega igralca in komika Gada Elmaleha, s katerim ima tudi sina Raphaela.

Redko govori o sebi

Charlotte je sicer zelo prisotna v javnem življenju, je odlična športnica, ki blesti v jahanju, in ne nazadnje lepotica, ki jemlje dih. Modna hiša Gucci je tako navdušena nad njo, da jo je vzela za svoj zaščitni obraz, kar je prej izjema kot pravilo za nekoga, ki pripada kateri izmed kraljevih hiš. A o zasebnem življenju ne govori veliko. Pred kratkim je vseeno prekinila molk in novinarjem zaupala nekaj svojih misli. "Mislim, da je ključ do dolge in uspešne zveze v tem, da oba gojita strast do življenja in do resnice." Charlotte je sicer na pariški univerzi Sorbona študirala filozofijo. Očitno je takšno razmišljanje temelj tudi v razmerju med njo in Gadom Elmalehom, čeprav so že nekajkrat pisali, da se je par razšel. V zadnjem času pa ju pogosto fotografirajo skupaj in delujeta zelo zaljubljeno.

Slava in osamljenost

Res je, da je Charlotte slavna že od rojstva. Ni ji bilo treba storiti prav nič, da je postala zanimiva za medije. Z leti, ko se je spreminjala v lepotico, je postajala vse bolj priljubljena. "Bolj ko si slaven, bolj lahko postaneš osamljen. In da se to ne bi zgodilo, sem poskušala nekaj svoje zasebnosti ohraniti samo zase," trezno razmišlja Charlotte, ki dodaja, da se je veliko posvečala sebi in se čim manj ukvarjala s pojavljanjem v medijih in tudi z neresnicami, ki so jih včasih pisali o njej.

Priporočamo