Charlotte se zaveda, da bo njeno življenje vedno pod drobnogledom javnosti

1. 5. 2016

Monaška princesa Charlotte, ki sicer nima uradno tega naziva, ima novega fanta. Zdaj je to že javno in naklonjenosti ne skrivata več.

Lepotica, ki šteje 29 pomladi, je torej dokončno končala zvezo s francoskim komikom Gadom Ellmalehom (44 let), s katerim se je nazadnje v javnosti pokazala lani na poroki svojega brata Pierra Casiraghija, ki se je poročil s plemkinjo Beatrice Borromeo. Charlotte in Gad sta v zvezi dobila tudi sina Raphaela, ki ima zdaj dve leti in pol. Razlog za konec ljubezni je italijanski režiser, 40-letni Lamberto Sanfelice, ki naj bi ji povsem zmešal glavo. Par so prvič videli skupaj pred približno štirimi meseci, ko sta se sprehajala po Rimu. Da gre za nekaj resnega, kaže dejstvo, da je Charlotte Lamberta že pripeljala domov in ga predstavila mami, monaški princesi Caroline, in svojemu sinu. Nato so šli skupaj na smučanje.

Kdo je Lamberto?

Lamberto Sanfelice prihaja iz plemiške družine iz Neaplja in iz prejšnjih zvez nima nobenih otrok. Po pisanju francoskih medijev naj bi bil povsem drugačen od Gada, ni mu mar, če ju fotografi slikajo, in nima težav s tem, da pač bosta kot par zanimiva za novinarje in paparace. Ni mu težko v javnosti pokazati nežnosti. Gad je povsem drugačen, saj mu ni godilo življenje v soji žarometov in je želel čim več zasebnosti, kar je seveda težko, saj je Charlotte pripadnica monaškega dvora, sam pa igralec. Zaljubljenca sta se spoznala na filmskem festivalu v Berlinu, nato pa sta se srečala še na festivalu Sundance. In iskrice so preskočile.

Pustimo času čas

"Pustimo, naj se zgodi, kar se mora, naj bo strast, naj bo skrivnost, naj bo negotovost, srečanje ... Vse, kar odpira nova vrata, kar kaže nove poti, vse to je življenje," je pred kratkim v nekem intervjuju dejala Charlotte, ki vedno zelo rada filozofira o ljubezni. Kako tudi ne, saj je diplomirala prav iz filozofije, in to na priznani pariški univerzi Sorbona.

"Menim, da sta ključ za srečno ljubezensko zvezo življenjska strast in čut za resnico," naprej razlaga Charlotte. Očitno je lepotica našla novo življenjsko strast, in če je res tako zelo zaljubljena v režiserja, potem je našla tudi novo energijo, ki je med njo in Gadom Ellmalehom že zdavnaj zamrla.

Charlotte je zdaj razpeta med Italijo in Francijo, saj živi v Parizu, čim več časa pa hoče preživeti s svojo novo italijansko ljubeznijo.

Priporočamo